проблем с врътките на парното
-
bai dobre
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с врътките на парното
Здравейте.Нов съм във форума и ако досаждам с темата моля да ме извините. Проблема ми е,че не мога да наглася парното да ми духа в краката. Поло6н 95г.
-
mirro_21
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с врътките на парното
колега ти еб@ваш ли се?
там врътката си има знаци..едното е за джамците,другото е за с/у теб,другото е за това пред теб и краката и после маи беше за краката.виж знаците.ако си на знака за крака и не ти духа на краката,начи имаш проблем,ма това е др бира
там врътката си има знаци..едното е за джамците,другото е за с/у теб,другото е за това пред теб и краката и после маи беше за краката.виж знаците.ако си на знака за крака и не ти духа на краката,начи имаш проблем,ма това е др бира
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq + Passat B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
mirro_21 написа:колега ти еб@ваш ли се?
Според теб дали не знае как да си го нагласи...по-скоро просто не работи
А причината - или е прецакано жило за към клапата или е издухала клапата...при тях са отново стандартния тип - метална основа с кръгли дупки и отгоре дунапрен,който изгаря след време.
-
bai dobre
- Автомобил:
- Двигател:
колеги не се ебавам,просто врътката не ще да се завърти до положението,което е за краката.Ако някой знае как да реша проблема ще му бъда благодарен.
- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
В мойто 6n имаше подобен проблем, пак не искаше да се завърти до някое положение и проблема се оказа, че от CD-то имаше някаква малка кутийка която висеше на едно кабелче и се беше озовала точно при жилото и му пречеше да си върши работата...
-
mirro_21
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема ми е,че не мога да наглася парното да ми духа в краката. Поло6н 95г.[/quote]
ми колега така зададен въпроса,как да го разбирам деба
извиняваи за това"еб@ваш ли се"
така значи причините може да са 101-а,докато не го отвориш няма да разбереш.взимаш 2 прави отверки и лекичко(не ръгаи селската,все 1 ти е за пръв път
) и махни пластмасата от горе,само внимаваи да не изпаднат лентите.като го отчушнеш,преди да го пахнеш,виж как са сложени и гледи да не загубиш нещо.по нататък всичко си е с болтчета и закона(което се разглаба,значи се и зглабя)важи с пълна сила.не е философия.виж на определеното място,което засяда дали няма нещо,което не му е мястото там.
пиши кво си напраил после
успех
ми колега така зададен въпроса,как да го разбирам деба
извиняваи за това"еб@ваш ли се"
така значи причините може да са 101-а,докато не го отвориш няма да разбереш.взимаш 2 прави отверки и лекичко(не ръгаи селската,все 1 ти е за пръв път
пиши кво си напраил после
успех

-
bai dobre
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги отворих го и видях,че на врътката са закачени 2 жила.Едното,което е закачено от горната страна на търкалцето на нещо като кобилица му е счупена скобата и жилото се движи заедно с кожуха.За какво е това жило? В момента врътката действа в диапазона стъкло - духалки.
-
jijane
- Автомобил: Караше Honda Civic
- Двигател: D14Z4 1998
jijane написа:Подобен проблем имаше и един приятел, не твърдя че при вас е същия проблема, но при него го оправихме за 3 минути с помощта на 2 свински опашки.
Значи сваляте си панела със врътките и гледате бронята на жилото. Самата броня е хваната неподвижно за панела със една метална щипка за пластмасовата основа на конзолата. Естествено след години експлоатация да се счупи пластмасарията е нормално и бронята остава свободно да виси в пространството. Ако и вашия случай е такъв никога няма да ви духа в краката. Ако проблема ви е този взимате 2-3 свински опашки и хващате здраво бронята за конзолата. На конзолата има достатъчно удобни отвори през които да прекарате свинските опашки и да хванете здраво бронята да не шава наляво надясно.
Това е от мене.
Ето готов си.
-
bai dobre
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря колеги.Проблема е решен.Свинските опашки помогнаха.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”