проблем с гърне на голф 2

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
narcis
Автомобил:
Двигател:

проблем с гърне на голф 2

Мнениеот narcis » Чет 08 окт 2009 16:17

Здравейте колеги имам голфче 2 и започна да ръмжи закарах го при 1 майстор който ми каза че е заминало задното гърне и каза че струва 90 лв ако някои се е сблъсквал с такъв проблем ще съм благодарен ако сподели как вървят цените и да предложи къде да го сменя в София.

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Re: проблем с гърне на голф 2

Мнениеот rosen79 » Чет 08 окт 2009 20:24

Аз на сегашния още не съм ги сменявал,но на стария голф ходех в сервиз "Палма"
Намират се на бул.Сливница,ако идваш от Люлин,между Константин Величков и Опълченска,точно преди пешеходния светофар.За цени не мога да кажа.Лично аз съм доволен,ако се налага да сменявам пак там ще отида.

Потребителски аватар
Gazaro_wow
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1.6 EZ 1990

Мнениеот Gazaro_wow » Чет 08 окт 2009 21:38

Колега и аз имам същия проблем на Г2. В купето все повече започва да се чува "ръмжене" качих го на 1 канал и забелязах леки дупчици по гърнето (където се разширява). За цени незнам как вървят ,говорих е един познат и каза ,че можел да го закърпи. Да не се изхвърлям все още с ново. Но предпочитам да го сменя с ново ,че и без това гърнето ми е набор :D не се знае още колко ще изкара.

Потребителски аватар
narcis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот narcis » Чет 08 окт 2009 21:50

Аз намерих в форума за ауспуси лазаров някаде в левски мисля да го пробвам там
но сега сам зле финансово а ми се налага да патувам дали ще имам проблем с кат не е мн силно но си ръмжи а все пак си е път и нз дали да трагвам все още.

Потребителски аватар
Re5Pec7
Автомобил: Passat B5 V6
Двигател: AQD

Мнениеот Re5Pec7 » Чет 08 окт 2009 22:37

Веднъж започне ли да се заварява гърнето, смятай че след известно време пак ще се надупчи. Най-добре е с ново. Заваряването е временно решение.

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Чет 08 окт 2009 23:56

Аз преди месец,месец и половина ги смених всичките гърнета,без естествено колектора щото за него ми искаха 500 лв с доставка от Германия mhihi ,та смених накрайника,средното и другото гърне с тръбите,със работата,скобите и пръстените и 3 часа грубо чакане-280 левчета.Кофтито е ,че ги заваряват,едното ако изгние трябва всичките да сменяш пак.При мен беше наложително,щото бях като харли mhihi ,отцепи ми се тръбата излизаща от 1вото гърне и по магистралата група мотористи намалиха да чуят звука на голф 2 гти харли-дейвидсон едишън mhihi .Мисля,че имаше 1 колега в кв"Левски" който се занимаваше с гърнета обаче ги лепи,а не заварява,даваше им 2 години гаранция,ако не се лъжа беше някъде в платени обяви,но не съм на 100% сигурен.Много съм доволен,преди ръмжеше зверски и ме дразнеше,сега над 2500 оборота свуцевката(уж стокова за ГТИ) вади бассов звук.Аа да забравих да спомена къде ги смених,на светофара преди Орландовци,с/у ABA-та(представителен магазин за месо и месни продукти),малко след Балкан Стар :)

Потребителски аватар
mitaka_89
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mitaka_89 » Вто 20 окт 2009 10:12

така вървят цените.....сменявай и карай смело :beer

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Вто 20 окт 2009 20:29

Толкова е - задното сменях за 100лв с труда при Лазаров. Няма смисъл 1 месеца да обикаляш при арабите за 20лв по-евтино и след 2 години да го сменяш пак като мене.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”