Показания за ннивото на бензина
Показания за ннивото на бензина
Здравейте, имам следния проблем. Стрелката за нивото на бензина както си показва и изведнъж пада до долу, след 2,3 секунди се връща в нормално показание. Само че днес като заредих 11л бензин за моя изненада стелкара едва се помръдна. Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем? Колата е '98 APQ.
- IvanMan
- джедай

- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Re: ПОМОЩ ПОКАЗАНИЕ ЗА НИВО НА БЕНЗИН
4. Темите да бъдат със заглавия, подсказващи съдържанието им, да бъдат написани без правописни грешки и без главни букви.
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
Поне няколко десетки човека от форума viewtopic.php?f=7&t=161011 viewtopic.php?f=7&t=159625 Включително и аз го имам същия и още не съм открил проблема... че и километраж нямам, абе общо взето на магия карам хахаха свиква се
- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
аз имах този проблем и се оказа че ми се беле скъсал маркуч за излишмата нафта и от резкия спад на нафта и така ми правеше
Re: Показания за ннивото на бензина
Благодаря все пак за отговорите. Аз също си мисля че е нещо в таблото. За моя изненада днес сутринта като я запалих стелката показва една черта повече от вчера, а докато отидох до работа се качи още почти цяла
.След обяд като си трагвам си беше там кадето я оставих сутринта. Надявам се да е било моментно, ама се съмнявам. Ще трябва да разкачам таблото, лошото е че ни ми се искаше. Притеснявм се че ще се разскърца като го отворя веднъж.
.След обяд като си трагвам си беше там кадето я оставих сутринта. Надявам се да е било моментно, ама се съмнявам. Ще трябва да разкачам таблото, лошото е че ни ми се искаше. Притеснявм се че ще се разскърца като го отворя веднъж.- moni_barca
- Автомобил:
- Двигател:
Zdrasti kolega
Mai dosta hora go imat toq problem
Pri mene e sushtoto razstroistvo,samo 4e pri mene e na momenti!Ponqkoga nqmam problem,no po nqkoga pri ostur zavoi strelkata na benzina se misli za oborotomer:)Kazaha mi 4e problema idva ot dat4ika za benzina v rezervoara,no predpolagam,4e smenqneto mu e trudno i vuobshte ne mi se zanimava-ve4e zapo4nah da svikvam:) 

- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
сменянето на сондата в резервоара не е чак толкова трудно,кирилицата е благодетел колега 

- moni_barca
- Автомобил:
- Двигател:
ООООО извинявайте за кирилицата колеги

- unaffected
- Автомобил: VW Polo 6N
- Двигател: 1.6 AEE 1998
Аз имах същия проблем и развих капака на бенз. помпа под задната седалка. Извадих буксата и вътре имаше влага. Подсуших я и я сложих и сега нямам проблеми. Може да не е било от влагата, а от лош контакт (по вероятно според мен), но със сиг. беше от тази букса. 
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”