Rado_Cobain написа:Здравейте колеги, а на голф 3 май няма такива зумерчета за светлините???
Напротив-има! Аз съм с Голф 3 и колата ми има зумер за забравени фарова,само че не ми работи от една седмица.Нещо е станало когато ми оправяха имобилайзера
Rado_Cobain написа:Здравейте колеги, а на голф 3 май няма такива зумерчета за светлините???
Ясер написа:..........................
Тоест пак остава варианта сваляне на километража и смяна на говорителчето.
Всъщност свалянето на километража е прекалено елементарно. Само за 1-2 минути и е извън колата.
ivdims написа:Аве каква е тас система DRL и каде пише за това писах в търсачката "система DRL" и ми излизат някви теми дето нищо общо нямат, и така ако може пак да напишете ще е ок
Съмнителният написа:Това е система за дневни светлини, каквито се монтират при по-новите аудита.
ivdims написа:Съмнителният написа:Това е система за дневни светлини, каквито се монтират при по-новите аудита.
Е добре ве ама кажи ко прай тас система зариби ме да си я сложа,сами ли светват и огасват тес фарове како става...????
ivdims написа:Съмнителният написа:Това е система за дневни светлини, каквито се монтират при по-новите аудита.
Е добре ве ама кажи ко прай тас система зариби ме да си я сложа,сами ли светват и огасват тес фарове како става...????
botor написа:голф 4. като отворя вратата ми свети плафона но не свири зумера.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 73 госта