Някой ползвал ли е?Впечатления?
http://cgi.ebay.com/WIFI-TV-Dual-SIM-Camera-Quad-band-Java-GSM-Touch-IPhone_W0QQitemZ170396389562QQcmdZViewItemQQptZCell_Phones?hash=item27ac6a90ba
iphone-реплики
- Re5Pec7
- Автомобил: Passat B5 V6
- Двигател: AQD
Re: iphone-реплики
Аз ползвах един. Външо е точно копие на IPhone-а. Като екстри ... съвсем нормален телефон. Лошото е, че са без гаранция. С добри впечатления останах като цяло. Само дето му строших touch-a и няма части за тези телефони в България. За "гъзария" става. Ако искаш нещо повече от телефон - не.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
двете карти не работят едновременно , трябва да ги превключваш...
като си го допреш до ухото прекъсва разговора оти е скриин тъч
вземи си го и ще осъзнаеш как можеш да изхвърлиш 110 долара ей така
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
И едва ли ще изкара повече от година
Повечето китайски реплики издържат от в най-добрия случай година(говоря за реплики на нокия) Няма смисъл да се набутваш 

- Re5Pec7
- Автомобил: Passat B5 V6
- Двигател: AQD
hooligans написа:двете карти не работят едновременно , трябва да ги превключваш...
Тези проблеми аз ги нямах. BTW handsfree-то е пълен боклук. Много тихо се чува.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Не мога да разбера какъв е смисъла да даваш пари за един ужасен телефон, само заради външната прилика с iPhone?! За 115$ има огромен избор от нормални апаратчета, които хем ще са с гаранция, хем от производител с репутация.
iPhone е най-малкото дизайн на телефон, като концепция е повече самите функции и удобство които предлага, така че най-глупавото нещо (лично мнение) е да си дадеш парите за имитация на точно този уред
Едно е да си купиш ръчен часовник-менте, който в крайна сметка върши почти същата работа като оригинала (показва часа долу-горе вярно), друго е да си купиш СМАРТФОН без СМАРТ
, това е като часовник менте, без стрелки 
iPhone е най-малкото дизайн на телефон, като концепция е повече самите функции и удобство които предлага, така че най-глупавото нещо (лично мнение) е да си дадеш парите за имитация на точно този уред

Едно е да си купиш ръчен часовник-менте, който в крайна сметка върши почти същата работа като оригинала (показва часа долу-горе вярно), друго е да си купиш СМАРТФОН без СМАРТ

- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Аз не мога да разбера смисъла от оригиналния ПИПОН, какво остава за реплика някаква...
Като дизайн - добре, но не виждам нещо чак толкова.
Идеята за капацитивен дисплей е добра, така че - реплика на дизайна с тази функция, ви-фи, блутут, ГПС и свободен слот за допълнителна памет с WinMobile OS - да, може.

Като дизайн - добре, но не виждам нещо чак толкова.
Идеята за капацитивен дисплей е добра, така че - реплика на дизайна с тази функция, ви-фи, блутут, ГПС и свободен слот за допълнителна памет с WinMobile OS - да, може.

- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
През 2ро лице имам връзка в кипър с един китаец, който ги продава всичките тези реплики за по 15 евра + 5 за доставка
Та ако искаш бъди по разговорчив със сервитьорите по китайските ресторанти и може да се уредиш с копие и на по-добра цена
п.с. гъзарията цена няма
п.с.2 моля не ме питайте на ЛС да ви свързвам с китаеца от Кипър! Няма да го сторя

Та ако искаш бъди по разговорчив със сервитьорите по китайските ресторанти и може да се уредиш с копие и на по-добра цена

п.с. гъзарията цена няма

п.с.2 моля не ме питайте на ЛС да ви свързвам с китаеца от Кипър! Няма да го сторя

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”