нуждая се от помощ /ПТП-Русенско/
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- RS-Racing
- Автомобил:
- Двигател:
Re: нуждая се от помощ /ПТП-Русенско/
И аз първо това го питах ама отговора му беше НЕ
Последна промяна от RS-Racing на Съб 24 окт 2009 17:28, променено общо 1 път.
- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
няма каско, а и го искараха него виновен и гражданската не му помага.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
ебаси ...
дано поне от части да избие неква сума
дано поне от части да избие неква сума
- RS-Racing
- Автомобил:
- Двигател:
Аве дано то повечето работи са здрави удара е главно е отзад,ама пораженията са доста големи
- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
дано не се е контузил нещо колегата ,да е жив и здрав - нова колца да си купи!!!
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Абе важното е че е жив и здрав, но наистина от колата, май нищо вече не става...
А какво точно се е случило? В какво се е блъснал и кой го е блъснал отзад!?!

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дашо написа:Абе важното е че е жив и здрав, но наистина от колата, май нищо вече не става...![]()
жив съм!!!
най - първо искам да благодаря безкрайно много на всички!!!!! благодарение на Вас не се чувствах безпомощен и захвърлен в нищото..
да знаете, че ще ви чистя вирусите и ще ви преинсталирам windows-а докато съм жив!!!!
като се прибера на Варна, ще кача снимки от остатъците на TeDI.
не помня 100% от събитията, но си спомням ясно че предприех изпреварване на 2 коли, на права отсечка със съобразена скорост. в момента в който изпреварвах 1вата кола, го усетих че започва да изпреварва без да ме види и единствената ми реакция беше да дам газ! и когато мислех, че съм го избягнал, усетих удар отзад и след това за части от секундата се озовах на дървото, седалката се счупи, колата спря да се движи; аз не вярвах, че съм жив и нищо ми няма. това което казват, че живота ти минава като на филм е пълна лъжа. единствената ми мисъл беше, че няма да оцелея.
кретена който не ме видя, дори не се извини и отричаше.. според него аз съм тръгнал да го изпреварвам, когато той е изпреварвал другата кола; което на този тесен път е невъзможно. докато ме преглеждаха от Бърза помощ (на които им благодаря за професионализма) полицая и другите двама се наговориха нещо и аз съм единственият виновен.. както и да е, 100-те лв. акт ще си ги платя.
отново Ви благодаря и... търся си Golf 4, сив металик, 1,9 ТДИ 110кс, 2000г.

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Какво да ви кажа, пътната помощ ще изкара някой лев бадева, да не говорим, че не е бил виновен, това са думи на ченгето след като са си тръгнали! Отделно Вальо, бащата на EliPavlova ми каза, че е можел за половин до макс един час да направи колата да се движи сама! Човекът беше взел с него хидравлични крикове и всякакви инструменти. Няма значение, специалисти много, на чужд гръб всеки знае акъл да дава.
Един съвет - като дойде някой от 65 км без да ти иска пари и ти предлага да ти спести някой лев, добре е да го оставиш поне да опита.
Представи си, че успее
Иначе пари лесно се дават - в случая поне 300 лева за пътна помощ.
И колата съвсем не е тоталка.
Евала на Вальо и Ели, че 15 минути след моето обаждане оставиха всичко и тръгнаха да спасяват колегата на 65 км. Големи сте
Слава Богу, че всички в колата са добре.
П.П: Колега, ако решиш да се откажеш от "тоталката", сподели цена на ЛС.
Един съвет - като дойде някой от 65 км без да ти иска пари и ти предлага да ти спести някой лев, добре е да го оставиш поне да опита.

И колата съвсем не е тоталка.
Евала на Вальо и Ели, че 15 минути след моето обаждане оставиха всичко и тръгнаха да спасяват колегата на 65 км. Големи сте

Слава Богу, че всички в колата са добре.
П.П: Колега, ако решиш да се откажеш от "тоталката", сподели цена на ЛС.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
тенекия се купува!
важно е че сте живи и здрави!
п.с. тотал е
не си заслужават парите за възтановяване при този богат избор на втора употреба коли в момента.
важно е че сте живи и здрави!
п.с. тотал е
не си заслужават парите за възтановяване при този богат избор на втора употреба коли в момента.
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не искам да обиждам и засягам колегите от Бяла, които доидоха и извикаха платформата; щях да оставя Ели и Вальо да изправят ламарините, но братовчед ми и баща ми казаха категорично - колата на платформата и да се прибираме, че се стъмнява. н еисках да споря с тях.
Добрине, лично и безкрайно много ти благодаря от сърце, че организира всичко!
Добрине, лично и безкрайно много ти благодаря от сърце, че организира всичко!
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Като разбрах какви са ги приказвали, ми стана малко странно такова отношение към близък човек след такова премеждие. Няма за какво да ми благодариш, просто се опитах да помогна, пак бих го направил.
Важното е, че си жив и здрав. Ходи да запалиш една свещ утре!!!
Важното е, че си жив и здрав. Ходи да запалиш една свещ утре!!!
- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
Тази кола по НИКАКЪВ начин не можеше да се направи за да се движи:
-купето е усукано,охл течност е изтекла следователно гумените маркичи са се накъсали или извадили,
-възможно е да е прекъсната някоя тръбичка на спирачната система
-възможно е да има скъсана жичка от цяялата инсталация на колата и като тръгне тая кола да се запали.
-възможно е да има повреда в кормилната уредба и да не може да се маневрира правилно
-повредени са светлините
-от колата могат да падат разни части по време на движение, гумите бяха спукани,
-тази кола нямаше как да се оправи с помоща на майстор-а и неговите крикове.
-тази кола дори да можеше да се оправи на място тя щеше да бъде 100 пъти по опасна по реме на движение към плевен.
Аре качи се в кола претарпяла такъв удър и тръгни за плевен и после питай що се ударих пак по някой баир или някаде.
Моля колеги който не бяха на място да не коментират чрез глупави постове. Молжело това, можело онова. Само странични хора, мислещи правилно като мен и братовечед-а на пострадалия колега могат да дадът правилно обеснение защо качихме колата на платформа. За едни 200лв за пътна помощ ще рискувате да тръгнете с кола претърпяла такъв удър ли?
п.п. От това което видях и чух от на ели бащата, разбрах че те дойдоха да привлекът пострадалия в техния сервиз. Айде да сме колеги един към друг а не клиенти еднин на друг.
-купето е усукано,охл течност е изтекла следователно гумените маркичи са се накъсали или извадили,
-възможно е да е прекъсната някоя тръбичка на спирачната система
-възможно е да има скъсана жичка от цяялата инсталация на колата и като тръгне тая кола да се запали.
-възможно е да има повреда в кормилната уредба и да не може да се маневрира правилно
-повредени са светлините
-от колата могат да падат разни части по време на движение, гумите бяха спукани,
-тази кола нямаше как да се оправи с помоща на майстор-а и неговите крикове.
-тази кола дори да можеше да се оправи на място тя щеше да бъде 100 пъти по опасна по реме на движение към плевен.
Аре качи се в кола претарпяла такъв удър и тръгни за плевен и после питай що се ударих пак по някой баир или някаде.
Моля колеги който не бяха на място да не коментират чрез глупави постове. Молжело това, можело онова. Само странични хора, мислещи правилно като мен и братовечед-а на пострадалия колега могат да дадът правилно обеснение защо качихме колата на платформа. За едни 200лв за пътна помощ ще рискувате да тръгнете с кола претърпяла такъв удър ли?
п.п. От това което видях и чух от на ели бащата, разбрах че те дойдоха да привлекът пострадалия в техния сервиз. Айде да сме колеги един към друг а не клиенти еднин на друг.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

Изобщо не става въпрос да го влекат към сервиза им, това първо. Клиенти ...

Второ, не става въпрос да се кара на самоход, а да се дотегли до Плевен.
Трето, ....
Няма значение. Вие сте били там ... Решението е взето ... Винаги е по-правилно на платформа, въпросът е, че момчето, като ми се обади, каза че няма пари ...
Радвам се, че в крайна сметка всичко е приключило по възможно най-добрия начин.
П.П: Не давай квалификации, ако обичаш. И не пиши с главни букви, всички виждаме достатъчно добре.
- RS-Racing
- Автомобил:
- Двигател:
Виж сега,значи наката колко пъти ви пита да вика ли пътната помощ,ти се двоумеше искаше да дойдат колегите от русе но братовчед ти даде зор и наката звънна на пътната помощ.Така дойде платформата натовари колата и тогава колеги от русе дойдоха,а часът беше 15:50.Значи само монтаж демонтаж на гумите ще отнеме 2-часа най-малко,апак предвижването без всякакви светлини на твоята кола ще е много трудно.Иначе елава на колега и колежката от русе,дойдоха доста добре подготвени за ПТП-то.Обаче ситуацията просто беше такава че предвижването на ход беше почти невъзможно.И както ти каза Добрин въврви запали една свещ за здраве.
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
моля Ви, не се карайте. благоря Ви на всички и не искам да оставате с лоши спомени. лошите спомени са си за мен. иначе свещ палих вчера, но май тр. да взема от най - скъпите.
аз не разбирам от коли и бях доста объркан и в общи линии слушах всеки какво ми каваше и не можех да взема адекварно решение.
то колата и да я правя, ще се сещам за катастрофата всеки път.
ще си взема друга и ще се сещам само за старата, че я няма.. както и да е.. сантиментален съм към вещите си.
ако може да попитам за правен съвет, заслужава ли си да пиша допълнителни възражения и акта като е съставен от РПУ-Бяла; възраженията там ли трябва да пусна и трябва ли да е лично.
аз не разбирам от коли и бях доста объркан и в общи линии слушах всеки какво ми каваше и не можех да взема адекварно решение.
то колата и да я правя, ще се сещам за катастрофата всеки път.
ще си взема друга и ще се сещам само за старата, че я няма.. както и да е.. сантиментален съм към вещите си.
ако може да попитам за правен съвет, заслужава ли си да пиша допълнителни възражения и акта като е съставен от РПУ-Бяла; възраженията там ли трябва да пусна и трябва ли да е лично.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”