Откраднат телефон,Какво се прави?
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Откраднат телефон,Какво се прави?
ако има някой колега да работи в Глобул и може да помогне за проследяването ,ще бъде възнаграден щедро!!!
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Не знам как е с глобул, ама аз имах подобен случай с мтел.Те спират картата, ама само изходящите и може да му звъниш.Почваш да звъниш настоятелно, ако не са изхвърлили картата може и да решат да ти го върнат, ама доста настоятелно.След доста на брой звънвания ми вдигна цигански глас, който каза че е намерил телефона и искал да ми го върне. Той телефона не беше нещо кой знае какво ама имаше доста важни за мен номера
Надявам се да си върнеш телефончето и стискам палци. Успех!

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Райчо, бате, пусни си жалба в Полицията, както каза Боби, още в началото.
Пък ако намериш и човек в Глобул който да помогне ще стане екстра.
Не се знае ти точно на какъв полицай ще попаднеш и дали ще имаш късмет - може пък да ти го намерят- няма 100% сигурност, че това е изгубена кауза. Нищо не ти пречи да пробваш - все пак нищо няма да загубиш
Пък ако намериш и човек в Глобул който да помогне ще стане екстра.
Не се знае ти точно на какъв полицай ще попаднеш и дали ще имаш късмет - може пък да ти го намерят- няма 100% сигурност, че това е изгубена кауза. Нищо не ти пречи да пробваш - все пак нищо няма да загубиш

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
аве познати в глобул има и то на големи нива,ама трябва да минеш през полицията.
Иначе,телефони се намират.Случки много,дори и с майка ми
Лошото е да не го счупят телефона,като се завъртят около тях полицаите,че го блъскат в земята и ходи после да го събираш
Иначе,телефони се намират.Случки много,дори и с майка ми

Лошото е да не го счупят телефона,като се завъртят около тях полицаите,че го блъскат в земята и ходи после да го събираш
- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
могат да намерят телефона без проблем с отклонение до 5 метра ако разбира се имаш познатите хора който се занимават с това
Успех
Успех
- cardan
- Автомобил: Audi A4 avant
- Двигател: ABC
райчо бате,в 9клас на мен и на един съученик некави гнусни наркомани откраднаха телефоните.прибрах се в нас и с баща ми веднага спряхме картата и отидохме в полицията.след 1 месец казах че са намерили телефона,но щяли да го ползват за веществено доказателство.след 2 месеца намериха единия от гореспоменатите господа дето крадат.викнаха ме,разпознах го и казаха че ще ме викнат за дело.делото беше около 3 години по-късно(вече бях завършил училище).мина делото,но телефона ми не беше върнат.та общо взето от цялата работа "спечелих" 20тина разкарвания по разни рпу-та и съдилища.
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
За съжаление вече не могат да следят телефоните,без съдебна заповед.Следователно никой няма да даде такава за откраднат телефон.Миналия месец откраднаха телефона на майка ми и познати в полицията са и го казали това.
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Преди няколко години ми откраднаха телефона. За мое щастие беще рядък модел - Nokia N-Gage. Подадох жалба в полицията. След време глупака го беше заложил с лична карта и не сменили IMEI кода. Намериха го, върнаха ми го, а мангала е в панделата. Обаче ако не е толкова тъп и обясни в заложната че телефона е краден, та не си дава документите и сменят IMEI кода на нули вече нищо не можеш да направиш.
Освен това знам, че в полицията вече не се занимават с телефони, не знам колко е вярно.
Освен това знам, че в полицията вече не се занимават с телефони, не знам колко е вярно.
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Шанса е нищожен. На брат ми му го гепи негов "познат". Писахме му адреси, телефони имена в полицията - всичко. Даже го и викаха ония дришляк и.... нищо
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
и в този случай има предполагаем извършител,но няма доказателства... 

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
2-ри телефон ми крадът в дискотеката, какво мога да направя? Отивам в магазина и си закупувам нов. Имах доста разправии за 1-вата случка и накрая ми казаха че без доказателства и заподозрен няма какво да направят, не са детективи да обикалят града за един телефон.
Истината е една, ако има проследяващо устройство на телефона, от там където си го закупил само те могат да ти помогнат, много случай има когато са намирали телефони, които са били откраднати. Но това се прави максимум на другия ден след кражбата.
Желая ти късмет колега, и да си възтановиш мобилния телефон
Истината е една, ако има проследяващо устройство на телефона, от там където си го закупил само те могат да ти помогнат, много случай има когато са намирали телефони, които са били откраднати. Но това се прави максимум на другия ден след кражбата.
Желая ти късмет колега, и да си възтановиш мобилния телефон

- gomez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нямаш ли връзки няма да ти го намерят.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
е хубаво си ми писал да помагам,ама имаш съмнение кой може да го е гепнал.В полцията ходил ли си вече?Има ли няква задействана процедура?
Никой няма да го търси,докато непредприемеш някви действия,макар и супер познат
Никой няма да го търси,докато непредприемеш някви действия,макар и супер познат

-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
В моя случаи питах полицаите и те казаха, че са проследили телефона по IMEI код. Въпроса е че този код се сменя за няколко лева.
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
IMEI номера е хардуерен номер на чип. За да се смени се сменя и той.
А това го правят на скъпите телфони, защото себестойноста по процедурата ще е колкото евтин телефон.
А това го правят на скъпите телфони, защото себестойноста по процедурата ще е колкото евтин телефон.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”