...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 17:56, променено общо 1 път.
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Re: какъв спрей
vw_golf_2_Memphis написа:продава ли се спрей който имитира хром?
за пръскане на хромирани детайли ми трябва...
брони на жигула...джанти АТС...накрайник на гърне...
има ли нещо такова?
Ами точно с такъв съм пръскал на cosmos пише хром на него , но не очаквай чудеса.
- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
Има такъв спрей, нарича се Хромефект на Wurth, с който се пръскат заварките на неръждавейката. С него си напръсках барабаните на задните колела и стана прилично. Той не само боядисва, но и влиза в химична реакция с метала и стои вечно. Не зная обаче как ще се държи върху желязо. Мисля, че ще го откриеш във всеки магазин за бои, ако не в Практикер или Бриколаж няма начин да го няма. Бял флакон с червена капачка. Доколкото знам цената му е доста висока.
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Точно този Дупликолор или нещо такова за каквото говори колегата по-горе го има в практикер и боята си е акрил. Аз си купих един такъв за мойта барачка че и металик и долу горе ми прилича на боата. Като пръсна ше кажа. Иначе в практикер не видях хром.blacki написа:Абе спрей ли е все пада. Един бояджия ми казваше че те били на ацетонова основа и за тва. Друго е нещо акрилно или прахово.
-
- Автомобил:
- Двигател:
silent написа:Точно този Дупликолор или нещо такова за каквото говори колегата по-горе го има в практикер и боята си е акрил. Аз си купих един такъв за мойта барачка че и металик и долу горе ми прилича на боата. Като пръсна ше кажа. Иначе в практикер не видях хром.blacki написа:Абе спрей ли е все пада. Един бояджия ми казваше че те били на ацетонова основа и за тва. Друго е нещо акрилно или прахово.
ОК Брат ако е акрил казвай да зимам и аз. То се познава по миризмата. На акрила не е остра и съхне бавно. Успех.

Между другото и в Сиккенс-а на Симеон пълнеха акрил.

- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Аз съм ползвал такъв спрей на Космос Лак, само, че пишеше "никел-ефект". След като се нанесе, ако не се лакира, след едно измиване заприличва точно на бронзово сиво. Ако се лакира- запечатва се, но пък ефекта е, че цвета минава в "алуминиево сиво"
След н- на брой опити, открих, че ако пръскаш с този спрей, ако лакираш и повториш със спрея преди да е изсъхнал лака, се получава що- годе добър и траен ефект. Ето как изглеждаше така боядисана джанта на предишната ми кола:

След н- на брой опити, открих, че ако пръскаш с този спрей, ако лакираш и повториш със спрея преди да е изсъхнал лака, се получава що- годе добър и траен ефект. Ето как изглеждаше така боядисана джанта на предишната ми кола:

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 17:56, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”