Полото угасна на магисталата

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
RostislavPavlov
Автомобил:
Двигател:

Полото угасна на магисталата

Мнениеот RostislavPavlov » Пон 26 окт 2009 10:19

Докато се движех със около 100 км/ч по магистралата минах през част от гума на камион или нещо подобно. В следствие на това двигателят угасна, а колата остана само на контакт. Отбих в стани а когто се опитах да запаля е чуваше много нетипичен и неприятен звук от двигателя. Видях, че ремъкът леко се е закъсал в страни, но по странното беше когато отворих кутията на андренажние ремък и от там извадих нишка с дължина около 30 см за която с мисля че е закъсаното парче от другия ремък..
Не разбирам от автомобили което сигурно си е проличало по описанието но някой има ли представа какво може да се е получило?

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Re: Полото угасна на магисталата

Мнениеот kaiser666 » Пон 26 окт 2009 12:43

Еми може да се е посукала ролка,може да е ударила гумата и да е счупила нещо,на самоход ли я прибра?Щом не разбираш: viewforum.php?f=13

RostislavPavlov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот RostislavPavlov » Пон 26 окт 2009 13:02

прибрахме я с въже. Мога а кажа, че андренажния ремък е нов защото го сменях края на август... но никак не ми е ясно как се е оказало това парче в кутията на андренажния. Притеснявам се да не съм прехвърлил зъб или не6то такова и да съм прецакал двигателя

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Пон 26 окт 2009 16:35

Еми шибнал си се в гума с голяма скорост,може да е изкривило нещо може да е посукано нещо и да е задрал ремъка и да се е оронил,ама тука само гадаеме,виж майстора какво ще каже и пиши. :beer

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”