Здравейте момчета!
Четох, четох стари теми , ама все пак .... та проблема ми е следният:
Вчера дясното ми стъкло , при опит да го затворя падна цялото във вратата. Мъжа ми успя някакси да го вдигне и е забил две отверки между стъклото и уплътнението та поне да ми е затворено , абе ужас!
Като натискам машинката се чува жужене все едно моторче или нещо подобно върти , но нищо не се случва .
Това означава ли според вас , че са се счупили прословутите пластмасови водачи или може да е нещо по-сериозно.
Ако са тези водачи къде в София около Сточна гара могат да се поправят и колко струва това?
Ел. стъкла-проблем-РЕШЕНО!
Ел. стъкла-проблем-РЕШЕНО!
Последна промяна от MAPTA на Пон 26 окт 2009 15:56, променено общо 1 път.
- milkonikolov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ел. стъкла-проблем
това ми звучи като скъсано жило
- valski
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей, имах много подобен проблем преди година може и повече да стана. Махнахме кората на вратата, после едни уплатнения и се оказа че просто това,което придържа самото стъкло се беше откачило,нямаше нищо скъсано или счупено. След нагласянето- самото стъкло да се намести където трябва, всичко е ок, вече доста време без проблем. При мен също се чуваше преди поправянето, че машинката за ел-то си работи... Дано да не трябва мнодо да се ремонтира,при мен мина леко.
-
jordan_r
- Автомобил:
- Двигател:
Счупени са пластмасите които държат стъклото и с 40 -50лв. ще се размине.Но пластмасите трудно се намират.При този майстор може да ги намериш 08*******
Последна промяна от vasstop на Вто 13 окт 2009 14:45, променено общо 1 път.
Причина: И продължаваш пак да се рекламираш сам.
Причина: И продължаваш пак да се рекламираш сам.
-
grishitu
- Автомобил:
- Двигател:
Поне в Търново пласмасовите водачи за 24лв.(турските/комплект) и 50лв.(оригинални/комплект) за смяната не се изискват технически познания, само инструменти(кръстата отверка и ключе №10) и поне 1 час свободно време.
-
jordan_r
- Автомобил:
- Двигател:
Ако не си сменял внимавай,че колкото и да е жилото е опънато и ако не влезе правилно може и новата щипка да я СЧУПИШ 
Re: Ел. стъкла-проблем-РЕШЕНО!
Значи да дам отчет: преди около месец се свързах с въпросният препоръчан майстор - Пламен и проблема вече ми е в историята!
Та накратко оказаха се счупени водачи.
Предложи ми две опции:
1/ нови пластмасови водачи 2бр.-30лв + 20лв работа , но за тях не може да ми даде гаранция т. к. били доста чупливи
2/ метални държачи отляти по негова поръчка 2бр. - 84лв+ 20лв работа с доживотна гаранция
Избрах вторият вариант!
Та накратко оказаха се счупени водачи.
Предложи ми две опции:
1/ нови пластмасови водачи 2бр.-30лв + 20лв работа , но за тях не може да ми даде гаранция т. к. били доста чупливи
2/ метални държачи отляти по негова поръчка 2бр. - 84лв+ 20лв работа с доживотна гаранция
Избрах вторият вариант!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”