Съединител - National отзиви ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Съединител - National отзиви ?
Някой да има съединител - National правели се в Англия и били много качествени, цената е по-тънка от Закс и Лук. Някакви отзиви ?
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
Re: Съединител - National отзиви ?
колега прочети тази тема много е писано за въпросните съединители viewtopic.php?f=13&t=6176 аз лично съм избрал сакс
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами има един отзив много отрицателен и други много положетелни, в друга тема слагат Натионал след Закс и Лук.... ?
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Zeroday написа:Ами има един отзив много отрицателен и други много положетелни, в друга тема слагат Натионал след Закс и Лук.... ?
Според мен Дали ще вземеш Закс или Лук и в 2-та случая ще уцелиш. На старата кола оригиналния беше Лук и забуксува на 150 000км

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Не са кой знае колко лоши.... 

-
- Автомобил:
- Двигател:
radi_nrj написа:Zeroday написа:Ами има един отзив много отрицателен и други много положетелни, в друга тема слагат Натионал след Закс и Лук.... ?
Според мен Дали ще вземеш Закс или Лук и в 2-та случая ще уцелиш. На старата кола оригиналния беше Лук и забуксува на 150 000км. Смених го със Закс и вече 50 000км яде бой и не се оплаква - Скоростната кутия почва да си заминава, а Закса продължава да хапе здраво
Нека някой да каже лично впечатление, защото ми предлагат и гаранция + гаранция за произхода... Т.е от Англия са... А не от Тюрксе и прочие. Едно уточнение - тъй наречените орегиналдъ идват от Турция... поне го видях на кашона дошъл от Капалъчарши... Та тези Лук и Закс...но тнкс.
- vaikata_milen
- Автомобил:
- Двигател:
Zeroday написа:Някой да има съединител - National правели се в Англия и били много качествени, цената е по-тънка от Закс и Лук. Някакви отзиви ?
един приятел сложи такъв на една лада нива за сега е доволен,като се има предвид че ладата е чисто нова и оригиналния на 30000км здаде багажа,а и са мисля че сравнително евтини тази марка специално
-
- Автомобил:
- Двигател:
Сложих го преди месец и съм мн доволен при условие че пържа щайгето зверски за сега е мн добре...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”