Въпрос относно едно Polo

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
demmmo
Автомобил:
Двигател:

Въпрос относно едно Polo

Мнениеот demmmo » Пон 26 окт 2009 20:15

Здравейте драги колеги !!! Нов съм тук и искам да Ви задам няколко въпроса относно едно Поло. С братовчед ми харесахме едно Половерче - според вин номера пише че е 1990г., 1.3 бензин (естествено и газ му е сложена :D ), от тези с двете врати и с двата кръгли фара, до колкото знам сe водят VW Polo II (Typ 86C). Та на въпроса частите за това нещо скъпи ли са и изобщо намират ли се? И най-вече ме интересува съединителя, нещо май приплъзва и явно си е заминал, дали е скъп и лесно ли се сменя?
Количката е много готина и много ме радва, при пробното кръгче, освен съединителя други проблеми не се показаха!

Благодаря Ви предварително!!!

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Re: Въпрос относно едно Polo

Мнениеот lrlmodo » Пон 26 окт 2009 23:07

100-150лв хубав феродов, 100лв за работа и си ти :wink:

Потребителски аватар
mitko66
Автомобил: MK8 eTSI DSG
Двигател:

Мнениеот mitko66 » Вто 27 окт 2009 6:18

части има прилично много, цените им нямат нищо общо с тези на съвременните автомобили-подръжкта и шофирането на тази кола е лесно и евтино, но всичко е за сметка на комфорта, удобството и екстрите, каквито на практика отсъстват при този модел. Все пак колата е :banana

Потребителски аватар
demmmo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот demmmo » Вто 27 окт 2009 20:46

Количката си я бива като модел и много ми харесва , направо съм влюбен в нея! Изобщо не ме интересуват екстрите (идеята ни е по скоро за преработка и хоби отколкото за лукс, екстри и комфорт :D )! То с екстрите не е интересно :D !

А случаино неякой по форума да продава части за този модел- най-вече съединител!!! Ако има някои да пише!!!

Потребителски аватар
apa6o
Автомобил: Skoda Octavia 1Z
Двигател: BKD

Мнениеот apa6o » Вто 27 окт 2009 20:54

Добре дошъл въ форума колега, виждам ,че с и от Перник даже :) я сподели да не е едно сиво купе полото :roll: и драсни на едно ЛС някакви координати :)

Потребителски аватар
Peterman
Автомобил: passat b6
Двигател: BMP 2000 140 hp - 2006

Мнениеот Peterman » Сря 28 окт 2009 16:24

demmmo написа:Количката си я бива като модел и много ми харесва , направо съм влюбен в нея! Изобщо не ме интересуват екстрите (идеята ни е по скоро за преработка и хоби отколкото за лукс, екстри и комфорт :D )! То с екстрите не е интересно :D !

А случаино неякой по форума да продава части за този модел- най-вече съединител!!! Ако има някои да пише!!!

В "Продава" има едно поло на части

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”