Дали имам проблем или си внушавам!!
- bai_ILIA
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Дали имам проблем или си внушавам!!
да това много важно. С К и Н филтъра ти дават и гарнитура която се лепи на филтърната кутия за перфектно запечатване...едно малко камъче и бай бай Турбо 

bai_ILIA написа:малък оф топик - търся от 1 месец да си купя на CRC спрея за чистене на дебитометри. чел съм из форума, че го има в Ауто + В Пловдиските + ове го няма от месец и ми писна да го търся. До колегите от София - знаете ли къде може да се купи този спрей в София....Мерси!
Купуваш си спрей за почистване на карбуратори. Абсолютно същата работа върши, даже смея да твърдя, че препарата е едентичен, с тази разлика, че за 10лв от Ауто+ си вземате едно миниатюрно спрейче, а за същите пари си купувате доста по-голяма опаковка спрей за почистване карбуратори, с който може да си изчистите дебитомера по-добре, а и да ви остане за следващ път/и.
Тъй като аз не успях да намеря въпросният спрей, си купих спрей за карбуратори. Направих си профилактика на дебитомера, не че имаше нужда, но...... проблеми няма, никакви. Спрея не съдържа никакви омаслителни съставки, даже обратното и се изпарява доста бързо. Също като специалният спрей за дебитомери в Ауто+.
- bai_ILIA
- Автомобил:
- Двигател:
мерси! така ще направя. ще го пръсна тия дни профилактично въпреки че работи на макс... все пак съм с К и Н и го има рискът макар и минимален от зацапване заради маслото 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Приятели демонтирах дебитомера и го почистих със спрей но и с памук много внимателно, пластината светна след два дни каране и закачане на ваг ком вече показва че е в норми дебитомера. Незнам колко ще кара обаче. Ще пиша ако има проблеми.
Извинявам се за лаишкия въпрос - къде се намира дебитомера и лесно ли се смъква за почистване?
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Ако става дума за колата от аватара на 2 винтчета е.Намира се зад мотора на една черна тръба.В него влиза букса с кабели.
да, пропуснах да отбележа, че въпроса е за Пасат 5.5 2001, AVF
И снимки за свалянето и почистването ако постнете цена няма да имате, ей! Благодарство предварително.
Върни се в “Дизелови агрегати”