Русенски срещи - архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Re: Русе - Локални срещи

Мнениеот Калоян Крумов » Пон 26 окт 2009 20:09

Аз го казах в неделя

Потребителски аватар
1z
Автомобил: seat ibiza
Двигател: atd

Мнениеот 1z » Пон 26 окт 2009 20:16

dj_nako написа:въпроса ми е към посещаването на срещите. така че всеки един от русенските потребители да напише да или не. така че добрин да не трие моето мнение и да остави всичките 100 потребителя от русе да си напишат мнението. темата е за да осведомяваме за това и онова.

Добрин може да прави каквото си иска той е администратор! мисля че много ясно е казал да се решат проблемите на лични.Незнам кой с кого и за какво се е скарал не съм чел преди да е истрито,но не ме и интерисува.Аз нямам нищо лично против тебе, твоя си работа каде ще ходиш и какво ще правиш.Имам само една молба отнасяй се с уважение към Добрин благодарение на хора като него го има все пак този форум.

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Пон 26 окт 2009 20:23

1z написа:
dj_nako написа:въпроса ми е към посещаването на срещите. така че всеки един от русенските потребители да напише да или не. така че добрин да не трие моето мнение и да остави всичките 100 потребителя от русе да си напишат мнението. темата е за да осведомяваме за това и онова.

Имам само една молба отнасяй се с уважение към Добрин благодарение на хора като него го има все пак този форум.

Краси, не бе човек.Просто на колегата Атанас Ташков му е по лесно да ни определя такива каквито на него му е удобно.Единия бил клинтелист, мародер, трети мушморок и т.н. а той мом4ето ни познава само на по кафе и сок от ОМВ.Утре може да те нарече спамър или нещо по грубо...нз. Без да познава лично човека го нарежда в живота.Абе няма проблем и такива хора трябва да има :не: :?: :shock Но мен лично ме разочарова и то много!

Потребителски аватар
dj_nako
Автомобил: Golf 5 tsi
Двигател: BMY 2007

Мнениеот dj_nako » Пон 26 окт 2009 22:49

аз поне отидох с пътна помощ, а вие дойдохте с оферти за ремонт на колата на място или за 2000лв в гаража в русе. евала рекламата е голяма. Добри, аз когато ходех на сбирки в русе, нито ти си ходил, нито коко беше регистриран в форума, ама айде няма да идвам повече че ще ви вредя на рекламата на сервиз-а оправящ тоталки за 2000лв а дори и място след катастрофа.

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Пон 26 окт 2009 23:26

Човече спри се. Не се ли усещаш че ръсиш простотии на поразия. Вместо да се извиниш за думите които си казал ти продължаваш да сипеш със пълна пара. Казахме ти още вчера че Вальо не е отишъл да търси клиенти а да помогне на човек в нужда БЕЗ да търси облага от това. А за тези пари които казваш просто е казал на човека колко ще му струва ремонта. И щом е преценил че не е тоталка колата значи не е. Не е тръгнал да си търси клиенти както ти казваш понеже винаги чакат поне по 3 коли за ред при него. И явно има защо не мислиш ли? Не си ти човека дето ще квалифицира хората. Относно ходенето на Добри на сбирки ако му плащаш горивото всяка седмица ще е на сбирка. Имаш ли представа къде се намира София? Кой кога се е рагистрирал за мен значение няма. На никой не съм отказал услуга и не гледам от кога му е акаунтът.
Вместо да си вземеш бележка от това което ти се говори от няколко дена ти все с рогата напред. От колко време познаваш Вальо? Виждал ли си го как работи? Знаеш ли на какво е способен? Че така го квалифицираш.
Аз те съветвам да му се извиниш публично за всичко което си казал по негов адрес до момента. Както и да се извиниш на Добрин който също като човек те предупреди да си решаваш проблемите на л.с. а не целият форум да ти вижда глупостите. А ти какво направи и него квалифицира без да го познаваш. Как може да определяш какъв е човек без дори да го познаваш? Ако можеш да ми обясниш че не ми го побира главата. Явно не съм пораснал за да имам толкова развита мисловна дейност.

Пак ти казвам ИЗВИНИ се ПУБЛИЧНО на хората които засегна със писанията си те не са заслужили със НИЩО такова отношение.

Потребителски аватар
dj_nako

Мнениеот dj_nako » Вто 27 окт 2009 0:20

щом като вальо е такъв майстор и за него чакат по 3 коли, айде да се хваним и да отидем до плевен и да видим дали валио,ели и коко ще направят катастрофиралия голф в вид за транспортиране. ако го направят ги признавам за майстори, ако не или се откажат значи са били просто ловци и като дойдоха на място на катастрофата просто си обработваха жертвата. Съгласен ли си? отиваме в плевен аз ти и те 3-мата, с 4 гуми без джанти, колата в една канавка, както си така след катастрофата с блокирал преден капак и без основна греда от пред за теглене и с скъсани тампони на двигателя и още доста неща и почваме да гледаме как наще майстори ще направят онзи труп годен за теглене. готов ли си/сте?

п.п. ако не, в неделя да поспорим в импулс-а с лист, химикалка и малко снимки пред всички. а аз ще доведа момчето дето беше с мен да потварди думите на вальо "дай 2000лв - ремонт+части и сам я оправил, даже и на място мога да я оправя...смаквай я от платформата"

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Вто 27 окт 2009 9:33

колеги стига се карахте де! моля ви!
думите му бяха, че колата може да се оправи и вероятно ще му струва около 2000лв. но не е казвал твърда цена и не ме е карал да я свалям от платформата. пари никой от колегите не ми поиска.

Думите на Ели бяха, че може да струва над 2000лв, тъйкато частите по предницата са скъпи.

Потребителски аватар
AE86
Автомобил: Jetta mkII
Двигател: PN 1989

Мнениеот AE86 » Вто 27 окт 2009 13:49

Следващата сбирка кога ще е колеги ? :)

Потребителски аватар
EliPavlova
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот EliPavlova » Вто 27 окт 2009 14:01

dj_nako написа:аве ей мушмурок :kissy: ти освен да триеш мнения в наща тема за русенци друго можеш ли да правиш?

За това трябва да се извиниш на Добрин.
dj_nako написа:думите на вальо "дай 2000лв - ремонт+части и сам я оправил...смаквай я от платформата"

За тези ти думи, считам, че трябва да се извиниш на човечеца.

Мисля, че е крайно време да спреш да сипеш обиди и клевети.
Защо колегата, който помоли за помощ трябва да се чувства виновен???
И нужно ли е да се държиш като малко дете.
Все пак мисля, че форума е за взаимопомощ, а не да видим кой е по-мъж!
Моля и колегите от Русе да не изпадат повече до това ниво, не е необходимо.

п.п.
Научи се да не коментираш хора, които не познаваш!!!

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Вто 27 окт 2009 14:30

AE86 написа:Следващата сбирка кога ще е колеги ? :)

Във Неделя от 18:30ч. във кафе Импулс в "студенстски град" до общежитията :wink:

Потребителски аватар
AE86
Автомобил: Jetta mkII
Двигател: PN 1989

Мнениеот AE86 » Вто 27 окт 2009 14:47

Мерси много.Ще се постарая да дойда.

Потребителски аватар
dj_nako

Мнениеот dj_nako » Вто 27 окт 2009 19:05

да се извиня на добрин, че ти знаеш ли този убавец колко мнения ми е изтрил в нащо мило форумче бе.

Последна промяна от dobrin на Вто 27 окт 2009 19:52, променено общо 1 път.
Причина: Защо ли?

Потребителски аватар
Don_Castelano
Автомобил: seat cordoba
Двигател: ABD 94

Мнениеот Don_Castelano » Сря 28 окт 2009 19:55

Нако, чак сега виждам цялата тази олелия. Инат си и ти като мене, ама. Ще ти дам един безплатен съвет - не се бори сам срещу дървените философи, защото никога няма да спечелиш и ще ги направиш още по дървени, а от кухото дърво по упорито няма . А за Добрин - той наистина заслужава уважение и винаги е бил справедлив със ножицата.

Приликата със действителни лица е случайна и неволна

Потребителски аватар
Angel Stavrev
Автомобил: VW Polo 86c 2f
Двигател: AAU 1994

Мнениеот Angel Stavrev » Пет 30 окт 2009 19:05

Здравеите на кого е това половерче искам да го попитам някои неща за осветлението...
http://www.car24.bg/pcgi/car.cgi?act=3& ... 3906419973

Потребителски аватар
eras3r
Автомобил: Citroen C5 2014г
Двигател: 2 0hdi 163hp
Контакти:

Мнениеот eras3r » Пет 30 окт 2009 22:24

Angel Stavrev написа:Здравеите на кого е това половерче искам да го попитам някои неща за осветлението...
http://www.car24.bg/pcgi/car.cgi?act=3& ... 3906419973

Осветлението е с крушки. Разглабяш, сменяш и си готов :)
Ти колега с какво поло си?

Последна промяна от dobrin на Съб 31 окт 2009 0:09, променено общо 1 път.
Причина: Минете на ЛС, моля!

Върни се в “Организационен”