Wörthersee Tour 2010 снимки и инфо
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Re: Някой мислил ли е да иде на Wörthersee Tour 2010?
И аз съм към групата, и още един фен със сигорност, бе 50евро 50 кво да правиш, то кефа цена нема
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
И аз планирам да съм там.. Ако не мога да се класирам съм на калояново, но приоритет ми е Worthersee
Имаше едни идеи за едни скари.. Народна музика, хора.. Имаше даже един колега от форума, който свири на гайда.. Тия надали някога са виждали нещо подобно...

Имаше едни идеи за едни скари.. Народна музика, хора.. Имаше даже един колега от форума, който свири на гайда.. Тия надали някога са виждали нещо подобно...
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
събора е десет дни след Виортерзее .... аз мисля да не пропусна и двете 

- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ако всичко е нормално при мен живот и зраве да правим колонка до там сите заедно и да се разцепим у австрия 

- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
arni 74 написа:В колата е забранено ,и глобите са ,малко казано дебели
Ако е на някой паркинг, на бензиностанция примерно, няма проблем

- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Обмислям го като идея... събитието определено си заслужава, а и е само на 1 резервоар нафта разстояние.
Щом местата са заети трябва да се търсят хотели извън червената зона така ли? Аз бих спал и в колата, но щом е проблем там...
Щом местата са заети трябва да се търсят хотели извън червената зона така ли? Аз бих спал и в колата, но щом е проблем там...

- Ivailo
- Контакти:
Предполагам ще има някакъв къмпинг, за който се плаща. Там сигурно ще можеш да опънеш палатка.
- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ама няма да можеш да караш вътре а пък мен най ме радва това 

- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM

Ама това че ако нямаш билет не може да се кара в града..... "Е мен т'ва най-ме кефи!Как така да не може? Нема ли начин да се навра у градо?!".
Спането виждам, че също не плаши юнаците наши: "Може ли в колата? Що па да не може? Добре де - под колата може ли? А върху колата?....." Глобата е дебела и може да излезне по-скъпо от хотела, нооо....важно е да се пробваш.
Може да се вземат гайди, тъпани и зурли и дейрета..... удрииии колкото може! Ако нямате под ръка такива става и силна чалга в колата, ама да се отвоори задължително багажника та да разберат всички. И отвреме-навреме да се провиква "ебанье" и "Булгар,Булгар....".
Честно казано и аз имам желание да отида, но няма възможност да го направя като хората, затова ще си седя тук. По-добре да не ходя, отколкото да отида и да мишкувам.
П.П. Не визирам никой! Нямам за цел да обиждам никой! Ако някой се е видял в един от образите които описах- съжалявам! Преценката си е негова!
- palikari
- Автомобил: GOLF 5 Polo Lounge tdi 2015
- Двигател: BMM-2006
Момци,това не е Рожен,там се ходи с пари и култура,а не с гайди и скари.
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
преди да се впускате в излишни полемики на база догадки и безпочвени квалификации да бяхте посъбрали информация, що е то Wörthersee Tour !?
На кратко:
Wörthersee Tour е създадено като GTI среща в едно австрийско село Мaria-woerth на брега на езерото Wörthersee.
Благодарение на прекрасна рекламна политика и перфектен PR събитието се е превърнало в най-големият европейски Volkswagen събор.
В последствие се приобщават и фенове на Audi, Seat т.е. цялата VAG група.
Както написах по-горе това е събор, който е точно както нашите Български национални Volkswagen събори.
Разликите са:
1. количеството на хората и автомобилите.
Все пак Wörthersee е общо европейски събор
2. Огромното и масирано официално присъствие на производителите. Представяне на нови модели и пр.
3.качеството на автомобилите на феновете...
това не мислех да го пиша като разлика защото според мен на база социалния статус на средностатистическият българин и европейския му еквивалент тук има направени такива коли на, които западняците трябва само да аплодират до припадък.
до тук с разликите.
Събор като събор.
много най-различни хора, много коли, много хубави жени, щандове с фенски артикули и тунинг аксесоари, открити дискотеки и много бира.
Хотели за по-организираните и много място за паркиране и къмпингуване извън населеното място.
Един хипермаркет, една бензиностанция, тесни задръстени улици по, които карането по време на мероприятието не е най-приятното нещо.
и най-важното много пияни шваби
за справка има много клипове в нета.
Да ходи ми се.
и ще отида за да се снимам до паметника на голфа
Ще развея бълкарският трибагреник и гордо ще казвам , че съм от България.
На кратко:
Wörthersee Tour е създадено като GTI среща в едно австрийско село Мaria-woerth на брега на езерото Wörthersee.
Благодарение на прекрасна рекламна политика и перфектен PR събитието се е превърнало в най-големият европейски Volkswagen събор.
В последствие се приобщават и фенове на Audi, Seat т.е. цялата VAG група.
Както написах по-горе това е събор, който е точно както нашите Български национални Volkswagen събори.
Разликите са:
1. количеството на хората и автомобилите.
Все пак Wörthersee е общо европейски събор
2. Огромното и масирано официално присъствие на производителите. Представяне на нови модели и пр.
3.качеството на автомобилите на феновете...
това не мислех да го пиша като разлика защото според мен на база социалния статус на средностатистическият българин и европейския му еквивалент тук има направени такива коли на, които западняците трябва само да аплодират до припадък.
до тук с разликите.
Събор като събор.
много най-различни хора, много коли, много хубави жени, щандове с фенски артикули и тунинг аксесоари, открити дискотеки и много бира.
Хотели за по-организираните и много място за паркиране и къмпингуване извън населеното място.
Един хипермаркет, една бензиностанция, тесни задръстени улици по, които карането по време на мероприятието не е най-приятното нещо.
и най-важното много пияни шваби

за справка има много клипове в нета.

Да ходи ми се.
и ще отида за да се снимам до паметника на голфа

- Ivailo
- Контакти:
Малко се размива понятието Българин според мен.
Видяхте нещо СРАМНО в Българската музика? Аз имах в предвид Българска НАРОДНА музика, а не сашка васева!!!
Да, точно това искам да покажа на австриеца - що е то Българин! Точно по този начин, по който и те ще ми покажат що е то Австриец!
Или вие очаквате, че там ще са джентълмени с костюми, които държат чашка от скъп порцелан, пълна с чай, гордо развявайки малкото си пръстче, докато газят по тревата, зяпайки VW-та? Я малко по-сериозно!
Дедазнам, аз на това клипче виждам главно мъже, голи до кръста, жулейки бира.
В един момент има снимани хора, които се къпят в езеро.
От 2:30 натам пък един (явно културен джентълмен) се разхожда с хартиен модел на полу-гола мацка, загащен в панталона му, отзад.
Айде стига вече с префърцунените псевдо-европейски желания.
edit: сега мернах и едно клипче, снимано покрай къмпинга:
Дедазнам, аз поне разлика с Рожен и Калояново не виждам?
Видяхте нещо СРАМНО в Българската музика? Аз имах в предвид Българска НАРОДНА музика, а не сашка васева!!!
Да, точно това искам да покажа на австриеца - що е то Българин! Точно по този начин, по който и те ще ми покажат що е то Австриец!
Или вие очаквате, че там ще са джентълмени с костюми, които държат чашка от скъп порцелан, пълна с чай, гордо развявайки малкото си пръстче, докато газят по тревата, зяпайки VW-та? Я малко по-сериозно!
Дедазнам, аз на това клипче виждам главно мъже, голи до кръста, жулейки бира.
В един момент има снимани хора, които се къпят в езеро.
От 2:30 натам пък един (явно културен джентълмен) се разхожда с хартиен модел на полу-гола мацка, загащен в панталона му, отзад.
Айде стига вече с префърцунените псевдо-европейски желания.
edit: сега мернах и едно клипче, снимано покрай къмпинга:
Дедазнам, аз поне разлика с Рожен и Калояново не виждам?
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
golfer написа:преди да се впускате в излишни полемики на база догадки и безпочвени квалификации да бяхте посъбрали информация, що е то Wörthersee Tour !?
.............
Да ходи ми се.
и ще отида за да се снимам до паметника на голфа![]()
Никъде не съм казал, че е срамно да си българин! Само да не си показваме лошата страна-т'ва е!
Ако ще всички на събора да са пияни до козирката, не мисля че е оправдание да се правят магарии!
Хубаво е да се иде - само го направете както трябва!

На тези които ще ходят- искренно завиждам.

- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ми понеже аз казах за карането вътре в червената зона;ми да искам да вляза с колата но не да се правя на гъзар и да усилвам музиката и да въртя гуми щото меко казано карането там е пъплене на 1ва а и с 1.6 дизел няма да се права на рацер ,и за проблема със спането ;ми ако няма пари за хотел мисля няма смисъл да се ходи поне според мен искам да ида като бял човек с мойта си кола ,да снимам да пия бири да се кефя на природата ,колите, и да се прибера ,ако това това е нещо лошо ;ИЗВИНЕТЕ
п.п. според мен кефа е в самото пътуване а останалото е бонус към цялото преживяване,ако греша ме поправете
и забравих да кажа,имам едно приятелче което живее в австрия ,та събора официалния е в червената зона НО има сбирки около цялото езеро така че където и да сме ако сме там де ще е кеф!
п.п. според мен кефа е в самото пътуване а останалото е бонус към цялото преживяване,ако греша ме поправете

и забравих да кажа,имам едно приятелче което живее в австрия ,та събора официалния е в червената зона НО има сбирки около цялото езеро така че където и да сме ако сме там де ще е кеф!