чудя се на хората дето обикалят от тест драйв на тест драйв

разбирам да имам интерес да купувам да ходя да карам

защо иначе ще си губя времето

santo_trafficante написа:не се карайте![]()
чудя се на хората дето обикалят от тест драйв на тест драйв![]()
разбирам да имам интерес да купувам да ходя да карам![]()
koby написа:santo_trafficante написа:не се карайте![]()
ами кво да ти кажа Санто хора без работа аз не бих пресъствал на такова мироприятие каквито са наще коли такиваса и техните с единствената разлика че са по нови и по бързи следователно по скъпи за подръжка и каквото и да било
santo_trafficante написа:не се карайте![]()
Vw_wV написа:santo_trafficante написа:не се карайте![]()
кои са тия хора дето обикалят от тест драйв на тест драйв без идеята да си купуват нова кола. Тва са глупости, все едно да ходя да пробвам костюми в Долче и Габана, ама само да видя как ми седят, без да ги купувам......
Теодор написа:Хора без работа с много свободно време които не могат да си позволят нова кола и това им е единствената възможност да се качат на такава и после да се хвалят аз карах еди-какво си![]()
dobrin написа:Теодор написа:Хора без работа с много свободно време които не могат да си позволят нова кола и това им е единствената възможност да се качат на такава и после да се хвалят аз карах еди-какво си![]()
Аз ходя на тестдрайв, почти редовно, но не се вписвам в описанието по-горе. Замислете се преди да правите крайни и категорични изводи.
koby написа:ЗА ние ще ти докажем, че есента е още по-красива, когато я гледаш от шофьорското място на Volkswagen!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта