Срещи на голф мк2 град София

Организация и провеждане на клубните сбирки!

Колко ще дойдат в събота?

Анкетата завърши на Съб 06 фев 2010 19:17

Аз ще съм там със сигурност!
2
13%
Жената и децата .... друг път..
1
6%
Да/Не.. Може би ... уффф Ще видим
9
56%
Не. Няма да успея
1
6%
Не съм на територията на София
3
19%
Мързи ме ...
0
Няма гласове

Общо гласове: 16
Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

Re: Срещи на Г2 София...

Мнениеот mk2_Golf83 » Сря 28 окт 2009 7:09

ок е 2 часа на обяд, но каде ? може ли на НИМ или някаде другаде в някой маркет като била и т.н. ?

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Сря 28 окт 2009 14:48

Може бе! Може и на паркинга на Метро да се съберем! Даже предлагам един път да е на Метро-Ц.Шосе (при Горубляне), а другия на тв'ва след Люлин - към Калотина. Ако не ви харесва т'ва предложение мое да направим едната среща на картинг пистата в Бухово или пък ОМВ-то на "Черния кос" в кв. Княжево. При всички тези предложения все си мисля, че се на някой ще му е удобно. Ае, само кажете къде е по-добре от тва "ЕКО" ,дето толкова не го харесвате, и да се приключва питането! :banghead:

Потребителски аватар
mk2_Golf83

Мнениеот mk2_Golf83 » Сря 28 окт 2009 19:33

аз предлагам на НИМ :) или Метро до Цариградско , но другия не го знам каде е и незнам как да стигна :) . по добре някаде по централно да ни е близко на всики хора :) на някой полигон за каране на коли :) примерно на Младсот 4 На Камбаните има гори пейки с масички можем да седнем да лафим да пием бири или колички за шофиорите :) сред природата :) може да одарим 2-3 камбани :) така и така сме там :) оправиха пътя там и е много красиво

Потребителски аватар
shi187
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот shi187 » Сря 28 окт 2009 20:47

zliq_golf83 написа:аз предлагам на НИМ :) или Метро до Цариградско , но другия не го знам каде е и незнам как да стигна :) . по добре някаде по централно да ни е близко на всики хора :) на някой полигон за каране на коли :) примерно на Младсот 4 На Камбаните има гори пейки с масички можем да седнем да лафим да пием бири или колички за шофиорите :) сред природата :) може да одарим 2-3 камбани :) така и така сме там :) оправиха пътя там и е много красиво

Е то хубаво в Младост на мен ми е удобно, понеже съм в Дружба ама нали се сещаш, че тези които са от Люлин, Надежда, Обеля и т.н. ще вдигнат война. Най добре ще е някаде по центъра, където на всички ще е удобно.

Потребителски аватар
mk2_Golf83

Мнениеот mk2_Golf83 » Чет 29 окт 2009 4:26

и аз тва викам центара ,ама въпроса каде там ? а събота 1 пат месеца да ходиш до някаде , аз лично бих се прежалил :) истинския фен не би се спрял рпед нищо :) важното мястото да е готино и да има каде да паркираме :) и да седнем и да лафим , а още по яко ако се местим постоянно, примерно камбаните мл4 , после на витоша на купитото , после пред НИМ, после еди каде си и т.н.

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Чет 29 окт 2009 9:39

:screwy Честно казано ви се чудя къде по-централно място от това "ЕКО" ще намерите, но.... Друг вариант е да се видим на жълтите павета- пред парламента. От там по-централно нема! :да: Е- малко ще е проблемно с паркирането и вероятно ще пречим на всички, но пък ще е "удобно" за идване от всеки край на София.
П.П. Ако мислите че "камбаните" или Метро са "централно място" е добре да погледнете пак картата на София.

Потребителски аватар
maniaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maniaka » Чет 29 окт 2009 18:30

neon написа:Ако мислите че "камбаните" или Метро са "централно място" е добре да погледнете пак картата на София.

Да няма да е лошо.Става и на жълтите павета и в събота ще се намери къде да се спре :lol:

Потребителски аватар
mk2_Golf83

Мнениеот mk2_Golf83 » Чет 29 окт 2009 19:23

Добре, ако всички са сългасни за НИМ :) все пак 1 пат в месеца , стига сте се глезили :)

Потребителски аватар
drwaco
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот drwaco » Чет 29 окт 2009 20:55

аз съм съгласен :beer

Потребителски аватар
4ernata perla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 4ernata perla » Чет 29 окт 2009 21:48

на мен кадето ми е Екото на София Ленд там ми е и НИМ така че ми е се едно. За НИМ става а за часа последно в 14:00 или в 16:00ч

Потребителски аватар
mk2_Golf83

Мнениеот mk2_Golf83 » Пет 30 окт 2009 5:29

кажете вие часа а нека мястот да е НИМ Ако всички са съглсани :) часа да е ако може когато няма задръстване , защото и в събота има. на колкото е удобно и на другите :)
да кажат часа и мястото дали са съгласни и да видим колко гласа са за НИМ и 14:00 или 16:00 часа :)

Потребителски аватар
Fripon_X
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Fripon_X » Пет 30 окт 2009 12:35

Значи според мен Неон е прав се на някой ще му е удобно се на някой няма. Аз ви предлагам 3 места. Едното е на Мак Доналдса на НДК там има голям паркинг не е платен а и има манджа кола бира това онова (има ваниловшейк). Другото място е на бул. България на екото до техникума по текстил. Пак има паркинг (не много голям но става) има кухня ядене пиене това онова сещате се. А третото място е на Лукойл на Константин Величков като се спуснеш от цае Борис надолу или на ОМВито пак там и на двете местта има голям паркинг на едното има даже и пица ХЪТ ако някой е гладен. Всичките местта са според мен доста централни и удобни за всички. На мен НИМ лично ми е как да кажа точно на г....а както и София Ленд такаче избирайте и предлагайте време до тогава според мен има.
А да и като загледах календара видях че се пада 14ти втората събота от месеца а не 7ми.

Потребителски аватар
mk2_Golf83

Мнениеот mk2_Golf83 » Пет 30 окт 2009 17:56

макдоналдса няма да има каде да паркираме , за събота незнам , но принципно трудно се намират места а ако сме към 10-15 коли не мисля че ще има място за всички ни , на мен ми е се тая каде ще сме само да знам как да стигна до там :)

Потребителски аватар
maniaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maniaka » Пет 30 окт 2009 19:23

zliq_golf83 написа:макдоналдса няма да има каде да паркираме , за събота незнам , но принципно трудно се намират места а ако сме към 10-15 коли не мисля че ще има място за всички ни , на мен ми е се тая каде ще сме само да знам как да стигна до там :)

Е брат не се заяждам ама тва,че ти не познаваш София и не знаеш как да стигнеш до някаде не трябва да е от значение за избиране на мястото :wink: Винаги ще се намери кой да ти обясни или да те заведе стига да имаш желание да дойдеш :) Лично на мене ми е все едно и бих дошъл където и да е но не ми харесва много идеята за НИМ предпочитам на някоя бензиностанция да сме да има къде да се седне,защото са като стане студено на тоя плац пред НИМ ще стоя 10мин и ще си тръгна с плевмония mhihi Според мен на някоя бензиностанция със по голям паркинг от екото.А и НИМ не е точно от най-централните места на София :wink:

Потребителски аватар
mk2_Golf83

Мнениеот mk2_Golf83 » Съб 31 окт 2009 5:22

и на мен ми е се тая каде ще сме :) не познавам цяла София но кадето и да е ще дойда тва не ми е проблем :) аз го казах на бъзик :) ми само кажете кога и каде и съм там стига на вас да ви е удобно

Върни се в “Организационен”