Трептене във десния фар на Голф 4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
kyossev
Автомобил:
Двигател:

Re: Трептене във десния фар на Голф 4

Мнениеот kyossev » Пон 19 окт 2009 11:22

При мен проблема явно е друг!Машинката няма луфт,но забелязах,че явно леглото на ябълката е малко счупено и от там идва проблема...май ще трябва да се опитам да го направя с изолир (циганско малко) ...
Ето това е снимката преди да сваля машинката
Изображение024.jpg

Облепих ябълката с изолир,за да стане по-голяма и съответно да държи по-здраво рефлектора,който се клатеше страшно много...сложих машинката и УЖ фара се надигна и застана стабилно!Ще видим довечера дали съм свършил работа.Между другото във фара намерих счупеното парченце от леглото където ляга ябълката на машинката за ел.реглажа.дано да съм си свършил работата както трябва,довечера повече инфо. :)

Потребителски аватар
Dorian
Автомобил: Golf 4 TDI
Двигател: AHF

Мнениеот Dorian » Пон 19 окт 2009 15:31

С изолира на дали ще те изкара дълго,най-добре залепи парченцето на мястото му и вкарай ябълката в леглото на рефлектора.Тогава ще стане стабилно,а и няма от някоя дупка да се измъкне :wink:
п.п.Вчера вечерта пробвах моя фар и изобщо не тресе,дори нарочно минавах през неравности но нямаше трептене,само малко реглажа е поизбягал,че нали първо се пробвах да оправя луфта с навиване и развиване и съм го разместил.Сега десния фар стреля нагоре към табелите :Mr Green Fun

Потребителски аватар
kyossev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kyossev » Пон 19 окт 2009 21:56

Аз пробвах моя тази вечер,само в много големи дупки тресе,но почти не се усеща.В крайна сметка съм доволен от резултата:) :beer

Потребителски аватар
kyossev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kyossev » Сря 28 окт 2009 16:52

:lock:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”