Бензинова помпа за голф3 1.4моно НОВО 20
- dinkomatev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Бензинова помпа за голф3 1.4моно НОВО 20
ако си взимаш друга помпа да е оригинална а това значи кам 300лв или 2ра ръка такава 50-70лв
- valka
- Автомобил: поцинкован танк
- Двигател:
iv4o9999 написа:сега да онзи ден когато закъсах нямаше шум нито нищо но вече втори ден е в сервиза и колата пали и работи на 6 без никаква интервенция.
Това не е гаранция. Моето ABD стоя един месец при познат майстор без да се разбере какво му е. Накрая се прецака пред майстора, смених помпата и се оправиха нещата. Ето ти моята тема:
viewtopic.php?f=5&t=110411
- iv4o9999
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мерси колега вече съм разпоредил смяна на помпата надявам се че вс ще е ок защото направо полудявам като не съм сигорен в автомобила и немога да ги рабера тези които ходят в сервиза само когато ще пътуват на далеч за да си погледнат колата и да поправят нещо което отдавана си го има като проблем. Колата трябва да е налиния във всеки един момент.
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
iv4o9999 написа:мерси колега вече съм разпоредил смяна на помпата надявам се че вс ще е ок защото направо полудявам като не съм сигорен в автомобила и немога да ги рабера тези които ходят в сервиза само когато ще пътуват на далеч за да си погледнат колата и да поправят нещо което отдавана си го има като проблем. Колата трябва да е налиния във всеки един момент.
Няма се косиш ще и сложим перфектна помпа БоС маде ин Туркиш

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”