странен шум и стържене когато съм на скорост и по енерция?
- MapTo``
- Автомобил:
- Двигател:
Re: странен шум и стържене когато съм на скорост и по енерция?
отвориха кутията вътре всичко и беше ок с изключение на една пружинка която държала някаква вилка или нещо такова ,запчатки лагери всичко добре смениха ми пружинката и в краина сметка пак същия шум нищо несе оправи 

- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
Re: странен шум и стържене когато съм на скорост и по енерция?
Преди няколко дни такова стържене ми изправи косата нагоре.
Историята е следната : оставям колата в сервиз за смяна лагери на предни колела,вечерта си я взимам и тръгвам към Пловдив за проба.Всичко точно.На разклона за Мало Конаре объщам и към Пазарджик. На 100м от сервиза като започна едно стъргане в колелата тръпки ме побиха. На първа скорост с аварийни мигачи се добрах до сервиза и вдигнах парата.Оказа се на предно дясно колело има една ламарина до диска завита с три малки болтчета, едното се развило и главата му трие по диска.Това беше причината за изправяне на косата ми.
Историята е следната : оставям колата в сервиз за смяна лагери на предни колела,вечерта си я взимам и тръгвам към Пловдив за проба.Всичко точно.На разклона за Мало Конаре объщам и към Пазарджик. На 100м от сервиза като започна едно стъргане в колелата тръпки ме побиха. На първа скорост с аварийни мигачи се добрах до сервиза и вдигнах парата.Оказа се на предно дясно колело има една ламарина до диска завита с три малки болтчета, едното се развило и главата му трие по диска.Това беше причината за изправяне на косата ми.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”