1.8T в Поло 6н
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
1.8T в Поло 6н
Колеги, предстой ми споменатия суап - 1.8 20v турбо от Голф 4 в Поло 6н. В момента мотора е разглобен и се прави, но тези дни ще се сабира. Та въпроса ми е, може ли някой да ми каже какво трябва да сменя и какво се преправя. В смисъл с моста от полото ли остава или с този от 4ката ? Както и тампоните и стойките им, от какво трябва да търся ?
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: 1.8T в Поло 6н
Ммм става доста интересно с тези Поло 6N2 проекти.Пълна импровизация в всичко.Като почнеш ,сам ще намираш отговор на въпросите си.Нищо няма да ти пасне от полото всичко ще правиш на ново.Ползваш само магарето от Полото а всичко друго си го правиш и нагласяш на ново.Всяка стойка за тампона се прави на новмо.Даже като нищо може и да не се събере без корекции по купето и очиларката заедно с предната броня.
Последна промяна от sashobas на Сря 28 окт 2009 12:19, променено общо 1 път.
- 6669
Става въпрос за 6н1 

- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
същата работа . Голям квадратен въртящ се х*й 

- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Много работа с флекса и телоплюващото. Аз не бих се захванал. Има доста други купета за този мотор.
- 6669
Мотора и купето са налични. Този мотор ще се слага в това купе. Някой дали няма препратка или снимки относно монтажа му ?
продаи купето на полото и си вземи едно такова читаво на г2 . не , че и там няма да има преправяне ама е по "лесно" май . 

- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
mk1 написа:продаи купето на полото и си вземи едно такова читаво на г2 . не , че и там няма да има преправяне ама е по "лесно" май .
В голф 1 и 2 няма никакво преправяне по купето, докато при полото доста ще играе флекса. Коша е много по-малък и роговете трябва да се преправят. Ама кат си решил , ДАВАЙ смело. После да не стане , "За какво се хванах с това купе.

- benzino
- Автомобил: VW Polo 86c
- Двигател: mix
nero написа:mgm май трябва да се включи тука

- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
еми има хора които харесват да им е трудно а и така трябва.аз лично съм за това купе вярно работата ще е много сигурно но ще е нещо уникално.по чужбина в лупо го слагат тоя мотор че даже ако не се лъжа бяха направили някво с два двигтеля 6цилиндрови та в поло ли нема да го набуташ
- benzino
- Автомобил: VW Polo 86c
- Двигател: mix
martineli написа:еми има хора които харесват да им е трудно а и така трябва.аз лично съм за това купе вярно работата ще е много сигурно но ще е нещо уникално.по чужбина в лупо го слагат тоя мотор че даже ако не се лъжа бяха направили някво с два двигтеля 6цилиндрови та в поло ли нема да го набуташ
Според мен е напълно възможна интервенцията... В youtube гледах клипче на Поло 6н1 с натъпкан ВР6 2.8. Е вярно, че щеката за проверката на маслото е отпред на решетката, но все пак

- Dido_Petrov
- Автомобил: Polo 6N
- Двигател: 1.8 20VT
- Rieger-GTO
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1983
- Контакти:
Митак давай смело 

- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
sashobas написа:Ммм става доста интересно с тези Поло 6N проекти.Пълна импровизация в всичко.Като почнеш ,сам ще намираш отговор на въпросите си.Нищо няма да ти пасне от полото всичко ще правиш на ново.Ползваш само магарето от Полото а всичко друго си го правиш и нагласяш на ново.Всяка стойка за тампона се прави на новмо.Даже като нищо може и да не се събере без корекции по купето и очиларката заедно с предната броня.
е тук е истината

Слагано е доста по света но си е гърч и много зависи от способностите и условията на суападжиите