разрез на ДВГ

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
djofar
Автомобил: Golf 4 GTI
Двигател: 1.9TDI ARL 2003

разрез на ДВГ

Мнениеот djofar » Сря 28 окт 2009 9:02

здравейте колеги незнам дали мястото на темата ми е тук ако не моля някой да е премести
значи трябва му спештно на мой човек напречен и надлъжен разрез на ДВГ само че с аналогово (ако мога така да се изразя) описание кое за какво е примерно всяко нещо да е описано и задължително да е за дизелов двигател .Няма значение от какво е двигателя може и от трактор да е :mrgreen: но да е дизелов . Също така ми трябва и за колянов вал пак с описание за работата му надлъжен и напречен разрез
Моля ако някой колега има някакви схеми или рисунки нещо да свирка пък ако имам вузможност може да почерпиме :beer
и пак се извинявам ако не е тук мястото на темата но неможах да намеря къде да е поставя а ми е много спешно :?
мерси предварително
и моля без изказвания като Чичо Гугъл има всичко - проверил съм там първо

Последна промяна от djofar на Чет 29 окт 2009 9:50, променено общо 1 път.

rudoni
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: разрез на ДВГ

Мнениеот rudoni » Сря 28 окт 2009 21:26

ама вие в Монтана нямате ли Чичко Гугъл търсачка?е вие студентите така ли закъсахте?ле ле !!!!!!!!търси във V-Box !ама и за това се иска четене! :D

Потребителски аватар
djofar

Мнениеот djofar » Чет 29 окт 2009 9:05

rudoni написа:ама вие в Монтана нямате ли Чичко Гугъл търсачка?е вие студентите така ли закъсахте?ле ле !!!!!!!!търси във V-Box !ама и за това се иска четене! :D

пич като си толкова отворен хайде намери ми нещо в Гугъл ........
Щом съм помолил тук за помощ значи съм проверил навсякъде немислиш ли или си мислиш че съм от тия който искат всичко на готово
И какво да търся в V-box ти въобще четеш ли ЧИТАТЕЛЮ какво точно ми трябва а ????????????

rudoni
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rudoni » Чет 29 окт 2009 9:36

djofar написа:
rudoni написа:ама вие в Монтана нямате ли Чичко Гугъл търсачка?е вие студентите така ли закъсахте?ле ле !!!!!!!!търси във V-Box !ама и за това се иска четене! :D

Щом съм помолил тук за помощ значи съм проверил навсякъде немислиш ли или си мислиш че съм от тия който искат всичко на готово
И какво да търся в V-box ти въобще четеш ли ЧИТАТЕЛЮ какво точно ми трябва а ????????????

май на теб ти трябват 2 кадастрона ,2-3 молива ,един пантограф и много безсънни нощи до него!така се става инженер !

Потребителски аватар
djofar

Мнениеот djofar » Чет 29 окт 2009 9:48

rudoni написа:
djofar написа:

май на теб ти трябват 2 кадастрона ,2-3 молива ,един пантограф и много безсънни нощи до него!така се става инженер !

бе ти идиот ли си за какво ми сереш в темата бе ваобще знаеш ли за какво ми трябва на мен това а???????????

rudoni
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rudoni » Чет 29 окт 2009 9:53

като чета с какъв език пишеш не ти трябва за нищо! търси другаде!

Потребителски аватар
sPellBouND
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sPellBouND » Чет 29 окт 2009 10:55

http://pug.xud9.9online.fr/index_fichiers/page0002.htm
Най-долу има "NEXT" и има описание.

Ето и търсачката какво показа:
viewtopic.php?f=7&t=165657&start=0

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”