Годишна екотакса върху автомобилите

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: Годишна екотакса върху автомобилите

Мнениеот enigma79 » Чет 29 окт 2009 9:28

Честито на всички :063: май е време дасе изнасяме на някаде,тука няма хляб,живот за нас :screwy

Потребителски аватар
mladvampirTDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladvampirTDI » Чет 29 окт 2009 11:54

enigma79 написа:Честито на всички :063: май е време дасе изнасяме на някаде,тука няма хляб,живот за нас :screwy

Те премитат там за теб. Хайде стига глупост. ПЛАВИЛА има навсякъде, тук обаче не се спазват.

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Чет 29 окт 2009 11:59

mladvampirTDI написа:
enigma79 написа:Честито на всички :063: май е време дасе изнасяме на някаде,тука няма хляб,живот за нас :screwy

Те премитат там за теб. Хайде стига глупост. ПЛАВИЛА има навсякъде, тук обаче не се спазват.

Кво речи :dummy: Това ми прилича на spam или си почистваш клавиатурата :063: Кви правила,кви пет лева,прочети по нагоре,усмисли го добре и тогава пиши :dummy:

jordanpar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jordanpar » Чет 29 окт 2009 12:06

enigma79 написа:Кво речи :dummy: Това ми прилича на spam или си почистваш клавиатурата :063: Кви правила,кви пет лева,прочети по нагоре,усмисли го добре и тогава пиши :dummy:

Колега,поспри се вече.Прочетохме ти мненията,получи поле за изява,айде почини си малко.
След като си решил,заминавай някъде,като изкараш известно време там пиши как е и може и други да те последват.
Ама да не се окаже че там някъде си и колело да не можеш да караш :no-no

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Чет 29 окт 2009 12:07

Чатът и личните нападки са крайно недопустими в темата :idea:

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Пет 30 окт 2009 11:28

nero написа:
velinsl написа:Интересува ме колко е екотаксата за автомобил 98-99, дизел, 110 коня, кой еконрматив покрива? Защото чета само ще гласуват, ще приемат - общо взето все проекти?

официално е така: Екотаксата с включен ДДС за нови автомобили е 105,60 лв., за автомобили на възраст до 5 години – 144 лв., за МПС-тата, шофирани от 6 до 10 години – 182,40 лв., а за тези над 10 години – 192 лв.

на мен миналата седмица ми взеха 180 лв за автомобил над 10 г

Това не е вярно. Щото тука говорим за друга екотакса. Тази която си дал е текущата - дето се плаща еднократно при регистрация. Въпроса е каква ще е от догодина, тази дето ще я плащаме всяка година.

Потребителски аватар
Lion_Heart
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lion_Heart » Съб 31 окт 2009 13:17

jordanpar написа:
enigma79 написа:Ама да не се окаже че там някъде си и колело да не можеш да караш :no-no

Само да те информирам,че миналото лято си купих ПЕРФЕКТЕН Нисан в Ирландия за 400 евро с всичките екстри за модела-е вярно 99-а година производство(демек 9 годишен) ама twin cam,16v.400 евро ги изкарвам там за 3 дни.В България колко време трябва да спестява обикновения човек за да си купи 9-годишна кола???? В щатите пък съм взимал по 1200$ на седмица.А тук 1200$ за колко време ги изкарва обикновения Българин,нека да позная....от 3 до 5 МЕСЕЦА.....Та какво рече,че не те разбрах разбирачо???Разликата в стандарта е СМАЗВАЩА,ама айде от мен да мине-тука у бг си е най-убаво........ :screwy :screwy :screwy

Потребителски аватар
GTspecial
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GTspecial » Съб 07 ное 2009 22:00

Добре де колеги, изчетох цялата тема и имам едно въпросче :
някой има ли инфо (ново) за развитието на тази еко-такса...Изчетох и половината Google и всяка информация ми се струва доста остаряла...
{Смятам след седмица,две да си сменя возилото ама нещо започнах да се отказвам..такси,такси,такси,ЕС изискваня,такси.."така е там, така тр. да е тук"..нови изисквания...
ама на - преди 2 месеца си поднових окачването, а днес ми се наложи за пореден път да купувам шарнири...Минавам 2 пъти седмично през Юндола.... :banghead: :bishop}

Потребителски аватар
BECK0
Автомобил: VW Passat B7
Двигател:

Мнениеот BECK0 » Чет 07 яну 2010 5:11

Колеги какво стана с тези екотакси? Има ли годишна екотакса? Къде мога да си направя екотакса за да си регистрирам колата? (като изключим в КАТ, че чувам там било 30 лв по-скъпо?)..

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”