проблем с гума :(

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Re: проблем с гума :(

Мнениеот maxpayne » Чет 29 окт 2009 15:22

nikolai_an написа:
Dead man написа:Не,няма как да се оправи...
Слагай я за резервна или на боклука... :banghead:

колега моляте вече не се изказваи неподготвен!!!! :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 естествено,че ги правят,даже не си личи въобще,мястото където е имало балон,е стига да не е етолкова голям,де.......!тук в Карлово само на едно място ги правят,а другите гумаджии явно като немогат и затова казват,че нестава!лично съм гледал как ми правиха и то гума с 2 балона с диаметър колкото монета от 1 лв. на мястото на балоните вече няма и следа от тях,така че не хвърляи гумите,а просто потърси къде има достатъчно кадърен гумаджия да ти свърши работа,защото на всеки му е по-лесно да ти преобута други......

Това ми прилича на нещо тип "домашен труд и творчество". И аз съм на мнение, че е безумие да си рискуваш живота по такъв начин. Въпросното третирано място едва ли запазва същите свойства както е замислено фабрично, а както знаем нашите пътища не са най-щадящите възможни за гумите :horror:

Автора - кажи го тоя магазин да го избягваме :mrgreen:

Потребителски аватар
deocfc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот deocfc » Чет 29 окт 2009 16:09

Подкрепям повечето от колегите, след ремонтиране на балончето има разслояване на слоевете на страницата. Но тъй като е нова гумата, можеш да си я сложиш за резервна

Потребителски аватар
bratoto
Автомобил: Vento GT 2000 - 115
Двигател: 2E

Мнениеот bratoto » Пет 30 окт 2009 10:46

да......на момента с купуването не място я монтирахме ! честно казано при монтажа не съм видял да има балон......но това е на гума,която все още не се е движила!? добре.....тази ГАРАНЦИЯ защо я казват.........и въобще за какво важи???

Потребителски аватар
Haralampi
Автомобил: VW Golf 4 - 2002
Двигател: 1.6 16V - AZD

Мнениеот Haralampi » Пет 30 окт 2009 12:12

bratoto написа:да......на момента с купуването не място я монтирахме ! честно казано при монтажа не съм видял да има балон......но това е на гума,която все още не се е движила!? добре.....тази ГАРАНЦИЯ защо я казват.........и въобще за какво важи???

Важи именно за случаи като твоя. Ако те е срам да си настояваш за нея - няма и да я получиш - толков по зле за магазина - най-добре напиши кой е за да има всеки едно на ум.
Кога най-после и в БГ ще разберат, че уважението към клиент е мноооооооого по-ценно от 20 или 50 или 100 или 150лв :banghead: Нали сега като откажеш още 10 човека да си купуват от там ще загубят много повече....
Отивай и си настоявай за гаранцията - не знам какъв е опита на колегите, ама всички караме из дупките - за да се обаразува балон не е достатъчно само това - колко коли с балони виждаш по улиците?? Това 100% е било дфект на гумата!!

Потребителски аватар
bratoto
Автомобил: Vento GT 2000 - 115
Двигател: 2E

Мнениеот bratoto » Пет 30 окт 2009 12:31

как да си взема гаранцията.......всички вкупом ми скачат,тези вътре от магазина и персонала(монтьорите отвън) и надават егати воя.....все едно те има претенций към мен и аз съм им длъжен :screwy има ли нещо като хората в тая държавица??? магазина се намира на мелницата "радиал 2000" като минавате от там ги проклинайте :x

Потребителски аватар
Haralampi
Автомобил: VW Golf 4 - 2002
Двигател: 1.6 16V - AZD

Мнениеот Haralampi » Пет 30 окт 2009 12:59

bratoto написа:как да си взема гаранцията.......всички вкупом ми скачат,тези вътре от магазина и персонала(монтьорите отвън) и надават егати воя.....все едно те има претенций към мен и аз съм им длъжен :screwy има ли нещо като хората в тая държавица??? магазина се намира на мелницата "радиал 2000" като минавате от там ги проклинайте :x

каква мелница? Къде е това?

Радиал 2000 май никак не се славят с добро име: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=24245

Отиди в агенцията за защита на потребителите - преди години ми помогнаха много!

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Пет 30 окт 2009 13:09

Колега, кажи тая гума какъв размер е,че да направи така балон. Тук ми се струва некачествена самата гума въпреки че е нова, а не дупка да и е виновна. Лятото с ладата минах през един трап и изкривих двете железни джанти от дясно които са на колата,но гумите и до днес нямат никакви балони. Та ми се вижда съвсем наложително да си търсиш правата. Откажеш ли се губиш си парите. В крайна сметка аз знам че гаранцията е точно за балони. Огледай си гаранционната карта,там трябва да пише за кво я дават. Едва ли е за износване.
http://www.margel.info/lang_bg/info.php?id=9
Виж тук какво пише!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”