Капачки за джанти ГОЛФ 4 ЗА ТРИЕНЕ! Купени!
-
S.NIKOLOV
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Капачки за джанти ГОЛФ 4
Добри бате, успокой се малко хаха...ти направо много се вживя! Ето прочети човека по-нагоре е дал друга по-тънка оферта, а и аз не съм тръгнал да ги поръчвам стига спамвал темата... 
-
XmUrF
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дори и 10 паунда да е, това е малко над 20 лева за 4-ри. По около 6 лева бройката. То на човекът ще му излезнат без пари като си ги купи и продаде останалите 3 на "пазарни" пари по 15лв примерно. Въпросът е какво качество са, щото най-вероятно са ментеливи. А шипинга на първите не пише колко са, на тия от китай обаче е 33 паунда.
- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
Шибана история е с тези емблеми. Залепени са с лепило от сорта на Хелметекс и на автомивката, като ги натиснат пичовете с пароструйката се разлитат. Може би защото те са метални, а пък самата капачка е пластмасова и лепилото не може да ги слепи добре.
Преди време си играех при всяка смяна на гумите да махам по една емблема от капачките на зимните джанти и да я лепя на капачка от летните, защото и на мен ми се губеше една, а пък капачките са ми различни.
Накрая ми дадоха един счупен тас за железни джанти, от него взех емблемата и работата заспа.
Пробвал съм да лепя и емблеми от разни магзини за тунинг бръмбазлъци, но те стоят грозно.
Преди време си играех при всяка смяна на гумите да махам по една емблема от капачките на зимните джанти и да я лепя на капачка от летните, защото и на мен ми се губеше една, а пък капачките са ми различни.
Накрая ми дадоха един счупен тас за железни джанти, от него взех емблемата и работата заспа.
Пробвал съм да лепя и емблеми от разни магзини за тунинг бръмбазлъци, но те стоят грозно.
- nasko_ruse
- Автомобил:
- Двигател:
колега аз имах същият проблем само че така я бях взел без емблема ама капачката си беше там и си купих лепенки от пазара едно към едно с оригиналните за 6 лв. 4 броя
- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
S.NIKOLOV написа:Аз търся нещо втора ръка ако трябва, за да е 5-6 лв. 40 лв са ми много...
Приятел ти в кой свят живееш изобщо
Едни бонбони струват повече,а ти искаш да вземеш оригинална капачка за тези пари
За 5-6 лв.никой няма да си развали джантата за да ти даде 1 бройка.На мен като ми откраднаха 2-те капачки бях обиколил 3-4 автоморги и където имаше такива джанти никой не пожела да си развали комплекта дори за 2 капачки.Затова отидох и си поръчах оригинална капачка за 29,65лв като дори тази цена е с отстъпка
-
S.NIKOLOV
- Автомобил:
- Двигател:
Абе бате никой не ти е казал, че искам да развалям джанти, просто ако има има, ако не здраве да е...освен това на мен ми трябва само лепенката капачката е здрава. Ако някой има преебана джанта би продал капачката ако е здрава. Вземи мисли малко!
или чети.
А и така като гледам къде е правена не съм сигурен, че е много оригинална....оригиналната е в Германия
или чети. А и така като гледам къде е правена не съм сигурен, че е много оригинална....оригиналната е в Германия
- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
Дори и да има някой счупена джанта,не вярвам да тръгне да я продава за колосалната сума от 5-6лв. да прави далавера
Купи си само лепенка от Илиенци за 5-6лв. и си готов,все пак капачката ти е там
п.п. И при мен на 2 от капачките емблемите им почти се бяха разлепили и хлопаха,но ги видях на време и ги залепих наново със силикон и не вярвам да паднат скоро време
ако някой не им помогне де 
Купи си само лепенка от Илиенци за 5-6лв. и си готов,все пак капачката ти е там
п.п. И при мен на 2 от капачките емблемите им почти се бяха разлепили и хлопаха,но ги видях на време и ги залепих наново със силикон и не вярвам да паднат скоро време

-
KirilGeorgiev
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Отиваш в някоя морга взимаш един тас може и счупен сваляш лепенката и си готов.
-
S.NIKOLOV
- Автомобил:
- Двигател:
Продават ги тия лепенки 4 за 4лв но не си е работа...
-
KirilGeorgiev
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Нямам представа какви са лепенките които продават за 4лв.Емблемката на таса е доста по дебела от фолио и гарантирано е оригинална.
- nasko_ruse
- Автомобил:
- Двигател:
абе колега върви и си купи лепенки не се занимаваи с глупости да търсиш цяла капачка лепенките както ти писах са 6лв 4 броя ама не са от фолио а метални едно към едно с оригиналните като отвътре са с лепящо фолио от два месеца карам така и не са паднали
S.NIKOLOV написа:Продават ги тия лепенки 4 за 4лв но не си е работа...
........или Димитровград пазара днес!
- nasko_ruse
- Автомобил:
- Двигател:
качвам снимки за колегата на самата лепенка
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”