Възмутен съм от тоя OPEL клуб :((

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
mafiota
Автомобил: Audi A6 C5
Двигател: APU

Възмутен съм от тоя OPEL клуб :((

Мнениеот mafiota » Пет 30 окт 2009 19:31

Тея никога не са имали хубав клуб, и така като гледам с начина по който разсъждават никога няма да го имат. Ръжди със ръжди такива!! :evil: :evil:
От скоро имат някакви тъпи правила, според който не можеш да пускаш обяви за продан (на каквото и да е) без снимки, или пък неща който не били пряко свързани с марката Им.
Обясних и ги помолих най- учтиво да не ми трият обявата, и им обясних че нямам възможност да снимам нещата ,който продавам, но така и не изкаха да ме разберат ...
Ненормална работа!! Ето и някой от измислените им правила:

Комерсиалните обяви в този раздел са Строго Забранени !
Предлагането на услуги от фирми или частни лица, асортимент от стоки, стоки в количества, автоморги, реклама на магазини или сервизи е позволено само след изрично одобрение от администратор.
Рекламни съобщения се заплащат по описания в "Сервизи и Магазини" начин. За подробности се обръщайте към Бижо Бижев !

Правила за раздел Продавa / Частни Обяви
1. Забранено е публикуването на обяви, които не сa пряко свързани с марката Опел ! Обяви за автомобили или вещи, които не са свързани с Опел, ще бъдат местени в Junkyard-а или директно изтривани, а Подателя им ще получи +10% предупреждние.
2. Задължително е публикуваните теми (обяви) да са ясни и подробни, съдържащи точна информация за предлаганата стока (модел, година, цена и снимки), както и за продавача/купувача (телефон, мейл, алтернативни начини за контакт). Обявата не може да бъде директен линк към друг сайт, където е пълното описание.
Прилагането на актуална(и) снимка(и) е Задължително ! Как става това, е описано За качването на снимки !
Задължително публикувайте начин за връзка с Вас : email и телефон за връзка !
Обявите които не отговарят на горните условия, ще се считат за невалидни и ще бъдат изтривани, без предупреждение.
3. Темите(обявите) са затворени за публикуване на Коментари от Потребителите. Всички коментари по обявите (договаряне, уточняване и т.н.) се извършват само и единствено чрез лични съобщения или по някой от начините за връзка, обявени от продавача. Подателят запазва правото си да нанася корекция на Обявата си по всяко време, като това става чрез редакция на първото мнение.
4. Подателят на обявата има право да изтегля темата си пред останалите (UP на обявата) след период, не по-малък от 48 часа (2 денонощия), като това става без нужда от ново мнение, а чрез бутона Вдигни (UP), който се намира до меню Опции на съответната тема и става активен след гореупоменатия период от създаването на темата или последното изтегляне пред останалите (последен UP).
5. При приключване на дадена сделка или свалянето на предмет от продажба се уведомяват модераторите чрез бутона "Докладвай", като се пише коментар "За триене", или чрез лично съобщение, изпратено до някой от модераторите.
6. Потребители, регистрирани преди по-малко от 30 дни, нямат право да публикуват обяви.
7. Забранено е дублирането на съществуващи теми (обяви).
8. Потребителите имат право

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: Възмутен съм от тоя OPEL клуб :((

Мнениеот hooligans » Пет 30 окт 2009 19:33

техния мухлясъл форум какво ни интересува нас... :012:

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Пет 30 окт 2009 19:33

Различни хора,различни идеали :deal

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 30 окт 2009 19:45

hooligans написа:техния мухлясъл форум какво ни интересува нас... :012:

:012: :да: :да: :да:

:lock:

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Пет 30 окт 2009 19:48

просто на хората правилата са малко по хард в което по принцип няма нищо лошо нека да видиме как стават нещата и в другите форуми :shock

Потребителски аватар
iGolf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iGolf » Пет 30 окт 2009 20:02

мъчи ги ръждата heavy metal zork

Потребителски аватар
fly_free
Автомобил: т5
Двигател: вrr
Контакти:

Мнениеот fly_free » Пет 30 окт 2009 20:06

Горе описания Бижо Бижев има магазин и сервиз за авточасти а отскоро май и морга та форума на орел донякъде обслужва и неговия личен интерес

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пет 30 окт 2009 20:10

Според мен никак не са тъпи правилата. И в BMW-форума имаш право да пускаш обяви само за BMW-та, и мисля че така е правилно (или както е в нашият форум).
Освен това, аз лично смятам обяви без снимки за СПАМ.

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Пет 30 окт 2009 20:15

xalerrelax написа:просто на хората правилата са малко по хард в което по принцип няма нищо лошо нека да видиме как стават нещата и в другите форуми :shock

:да:

Потребителски аватар
npachovski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот npachovski » Пет 30 окт 2009 20:32

Защо трябва да се коментира.Защото си се ядосал и искаш поле за изява :lol: .Няма смисъл самата тема и не знам как не е заключена още... mhihi

Потребителски аватар
benzino
Автомобил: VW Polo 86c
Двигател: mix

Мнениеот benzino » Пет 30 окт 2009 20:33

Друга щуротия на опел-форума е че не може да се направи регистрация, ако в графата "какво караш" не пише опел... Т'ва не си го обяснявам някак си. Как в нашия форум няма проблем к'ва кола караш, в сеат-форума също, за другите форуми не знам как стоят нещата... Щяло ми са е и в опел-форума да си имам рег, все пак опела е втората по популярност марка в България и би било полезно един вид, ама тия келеши... :|

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Пет 30 окт 2009 20:34

Мърши и на футбол ги бием как си му е реда

Последна промяна от Pichaga на Нед 01 ное 2009 23:38, променено общо 1 път.
Причина: мухахахахаха

Върни се в “ОФФ-Топик - други”