ABF Turbo, (B4 Competition quattro)

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Re: ABF Turbo

Мнениеот leonardo_vd » Пет 30 окт 2009 10:33

v1aDo написа:Значи тази година момента е такъв, че няма просто къде да се кара тая кола, имаше едно единствено драг състезание в Сливен Май месец и това беше, за писта колата определено не става, както и за градско каране, просто много се засилва и си е страшно по тия улици. Единствено по спокойно от към обстановка остава магистралата и то по късно вечер за да няма трафик. Обаче в един момент ти писва щото това всеки път си е свързано с най различни приготовления и затова в повечето случаи колата просто не се кара освен ако няма някое замерване организирано :) Затова за в близкото бъдеще ми се въртят разни идеи в главата свързани с по кулурен сетъп на мотора и друго купе като идеята ще е кола която да се искарва всяка вечер и да и се раздава яката газ, но за сега нищо по конкретно немога да кажа, само едно е ясно ще се човърка нещо :mrgreen:

Човек, това е уникалната кола просто. Само 4ь4 ти трябва и ще стане идеална ежедневка, но както каза ти с по-малко кончета, защото така съм сигурен че едвам се кара и то само на предно. Догодина живот и здраве да прескочиш до Видин да натупаш едно ево 6 и други местни бегачки, които се мислят за безсмъртни.
Евала от мен за постигнатия резултат.

Потребителски аватар
bbboiko2004
Автомобил: VW Polo 2f
Двигател: 3f - 1993

Мнениеот bbboiko2004 » Пет 30 окт 2009 11:09

v1aDo написа:Значи тази година момента е такъв, че няма просто къде да се кара тая кола, имаше едно единствено драг състезание в Сливен Май месец и това беше, за писта колата определено не става, както и за градско каране, просто много се засилва и си е страшно по тия улици. Единствено по спокойно от към обстановка остава магистралата и то по късно вечер за да няма трафик. Обаче в един момент ти писва щото това всеки път си е свързано с най различни приготовления и затова в повечето случаи колата просто не се кара освен ако няма някое замерване организирано :) Затова за в близкото бъдеще ми се въртят разни идеи в главата свързани с по кулурен сетъп на мотора и друго купе като идеята ще е кола която да се искарва всяка вечер и да и се раздава яката газ, но за сега нищо по конкретно немога да кажа, само едно е ясно ще се човърка нещо :mrgreen:

А 1 въпрос от незапознат може ли? Чувал съм че можело на електрониката да и се задате примерно няколко режима на работа примерно 1... 2 бара и да се сменят каквото ти е удобно да "превключваш" на 1 бар или по малко когато я караш градско и на 2 бара когато искаш да си я ръчкаш ?

vr6vr6
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vr6vr6 » Пет 30 окт 2009 16:14

..

Последна промяна от vr6vr6 на Нед 05 сеп 2010 17:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
benzino
Автомобил: VW Polo 86c
Двигател: mix

Мнениеот benzino » Пет 30 окт 2009 16:54

vr6vr6 написа:Като гледам от летящ старт бая коли са яли дръвцето mhihi :twisted:

сред тях е и GT-R-a дет е 700 коня :screwy :063: :063:

Потребителски аватар
npachovski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот npachovski » Пет 30 окт 2009 17:55

benzino написа:
vr6vr6 написа:Като гледам от летящ старт бая коли са яли дръвцето mhihi :twisted:

Нека собственика потвърди не, че спора просто от към информация искам да бъде достоверна

Потребителски аватар
Pa4o-GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pa4o-GTI » Пет 30 окт 2009 18:14

npachovski написа:
benzino написа:

Нека собственика потвърди не, че спора просто от към информация искам да бъде достоверна

какво не вярваш че ГТ-Р-а падна ли ? :screwy

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Пет 30 окт 2009 18:31

npachovski написа:
benzino написа:

v1aDo написа:Снощи имаше замерване с новия GTR от летящ старт, някъде от 60 до 250км/ч, Голфа 1-2 коли отпред. Гонката се развива по следния начин на втора нисана искача с 2-3 коли отпред, щото аз си пилим гуми :mrgreen: На 3-та го настигам и накрая минавам отпред, на 4-та разликата се запазва и на 250 някъде върнах газта и изрода профуча покрай мен... Яд ме е само че беше голяма суматоха и никой неможа да снима...

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Пет 30 окт 2009 19:00

само не мога да разбера
гонка с
гтр който е 700коня
новия гтр(който по принцип е 480)
или новия гтр който е 700коня(щот аз за такъв съм не чул ама може и да има не споря просто питам)

а за по горното изказване че колата става за магистрала и драг и е трудна за каране
е за тва харесвам малолитражки с турбо :lol:
е разбира се вярно е че малък мотор на 2 бара може да върви по-малко и да гори повече от голям на 1 ама.... :banana

Потребителски аватар
benzino
Автомобил: VW Polo 86c
Двигател: mix

Мнениеот benzino » Пет 30 окт 2009 19:25

martineli написа:само не мога да разбера
гонка с
гтр който е 700коня
новия гтр(който по принцип е 480)
или новия гтр който е 700коня(щот аз за такъв съм не чул ама може и да има не споря просто питам)

а за по горното изказване че колата става за магистрала и драг и е трудна за каране
е за тва харесвам малолитражки с турбо :lol:
е разбира се вярно е че малък мотор на 2 бара може да върви по-малко и да гори повече от голям на 1 ама.... :banana

преди месец-два някъде на бензиностанцията, на която работя дойде един от двата GT-R-a в града (мисля, че беше тоя с транзитните номера, а и не знам Владо с кой от двата са е дърпал). Помня, че шофьора му има доста татуировки и на въпроса ми колко коня е колата получих доста префърцунен отговор - 700 и че нямало кой да го бие в града... И след това видях и поста на Владо за дръпката и станах на 100% сигурен, че пича поизлъга малко mhihi :roll:

Потребителски аватар
v1aDo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот v1aDo » Съб 31 окт 2009 2:41

Въпросния нисан е бежав на цвят, собственика му се казва Митко и е 480к.с. заводско, доколкото си спомням не беше със стандартната генерация тогава, в момента незнам на какъв хал е колата.

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Съб 31 окт 2009 9:49

а така тва е точка по въпроса.хубаво е да се изясняват тия неща че като тръгнат едни лакърдии утре ше кажат че си се гонил със сувалка и кат ти е фъснал блоуоффа е отвял на катаджията фуражката и кучана с актовете. :да:

Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Мнениеот pe6kata » Съб 31 окт 2009 10:34

С перформънс лагери на коляновия вал ли караш(основни, биелни) или оригиналните и на 2 бара изтаванихте ли 630 кубиковите дюзи?

Потребителски аватар
tubotipo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tubotipo » Съб 31 окт 2009 18:54

не че нешо ама от другата страна друго се говори с дръпката с нисана?

Потребителски аватар
v1aDo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот v1aDo » Съб 31 окт 2009 20:26

tubotipo написа:не че нешо ама от другата страна друго се говори с дръпката с нисана?

Aз ти казвам аз кво знам като учасник в гонката :D До момента в койтно не върнах газта имаше около 1 кола между двете коли. Имаше и още около 50 човека които гледаха отвън и могат да го потвърдят, изобщо не съм от хората които ще злоупотребят с такова нещо :wink:

Потребителски аватар
gad3n_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gad3n_ » Нед 01 ное 2009 13:49

Потрвърждавам ... все пак бях на финала ...

Върни се в “Силов тунинг”