v1aDo написа:Значи тази година момента е такъв, че няма просто къде да се кара тая кола, имаше едно единствено драг състезание в Сливен Май месец и това беше, за писта колата определено не става, както и за градско каране, просто много се засилва и си е страшно по тия улици. Единствено по спокойно от към обстановка остава магистралата и то по късно вечер за да няма трафик. Обаче в един момент ти писва щото това всеки път си е свързано с най различни приготовления и затова в повечето случаи колата просто не се кара освен ако няма някое замерване организираноЗатова за в близкото бъдеще ми се въртят разни идеи в главата свързани с по кулурен сетъп на мотора и друго купе като идеята ще е кола която да се искарва всяка вечер и да и се раздава яката газ, но за сега нищо по конкретно немога да кажа, само едно е ясно ще се човърка нещо
Човек, това е уникалната кола просто. Само 4ь4 ти трябва и ще стане идеална ежедневка, но както каза ти с по-малко кончета, защото така съм сигурен че едвам се кара и то само на предно. Догодина живот и здраве да прескочиш до Видин да натупаш едно ево 6 и други местни бегачки, които се мислят за безсмъртни.
Евала от мен за постигнатия резултат.