хептен сиганка ша стана ако не черпиш една бира ще те издам къде и какво работиш mod edit: wili98 В отговор на молбата на анонимен колега.! Господин потребителю. Моля не изнудвайте хората така..
похвално знам че много разбирате и затова се обарнах кам вас обаче никои все пак не ми каза някакви цифри (извинявам се че пуснах темата от друго име нямах регистрация )
а всьщност моя вьпрос е такьв че ми казаха че ефекта ще е +35-40% вьв мощността и сьм склонен да го повярвам Защото при турбина подаващо налягане 3 атм. е 20-25%
eфекта колега почти 100% ще е разтопени бутала и нов мотор!
обясниха го хората човешки-ама не четеш...
не става тая дето си я замислил-ще хвърлиш мотора.
Ей това е цитат от първа страница, ма като няма кой да чете, чети колека и тогава пиши
При мокрите системи повишаването на мощноста може да достигне 500HP и повече. Пример при заводски двигател е работен обем 2000 сс може да се постигне повишаване на мощността с мокра система от 25НР до 125НР За по-високи резултати е необходимо: -изпускателна сиситема; -работа по цилиндрова глава; -електроника.
аз нямам в предвид постоянно захранване с О2 а просто моментно шоково изпускане а за новите бутала сьм сигурен говоря за ефекта на азотния окис с единствената разлика че няма азот