Windows 7 ????
- stanko_g
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Windows 7 ????
аз пробвах доста версии на уин7 накрая намерих една която ми хареса и вече около месец и половина съм с нея и нямам никакви проблеми
сега си инсталирах и тази програмка.Благодаря!

Аз също ползвам седмица и мога да кажа, че върви перфектно,голяма разлика се усеща и в геймингът с този DX11 игрите вървят много добре. 

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Clv13 написа:Аз също ползвам седмица и мога да кажа, че върви перфектно,голяма разлика се усеща и в геймингът с този DX11 игрите вървят много добре.
довечера я качвам и аз седмицата ... ама 64 битова, да видим как е

ЕДИТ :
Върви на пушка, перфектен е за сега. Намазах го върху хп и само драйверите на видеото се наложи да реинсталирам.

- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много доволна !!! 

- radoslav24
- Автомобил: Golf 2 1.8mi
- Двигател: RP
здравеите колеги и аз си я дръпнах тая програма ама нещо си е... ма.... със компа много не разбирам от компютри и незнам какво да правя някои ако може да ми помогне ще съм му много благодарен та значи : свалих си тая програма за иконките да са ми одгоре обаче като я инсталирах и се появи тази щуротия 

Windows XP Genuine Validation Results - маи така се казва
до колкото аз успях да разбера че това е някакъв фалшиф софтоер та това нешто ми скапа целия комп постояно ми се махат картинките от декстопа и направо полудявам опитвам се вече една седмица да го махна и не става и не става
някои ако може да ми каже как да се отърва от това нешто моля нека ми каже ще съм му много благодарен
мерси предварително
Windows XP Genuine Validation Results - маи така се казва
до колкото аз успях да разбера че това е някакъв фалшиф софтоер та това нешто ми скапа целия комп постояно ми се махат картинките от декстопа и направо полудявам опитвам се вече една седмица да го махна и не става и не става

мерси предварително
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Уиндоуса не е активиран! Ако е бил активиран си изтеглил нещо през ъпдейтите което е открило че не е оригинален!
radoslav24 програмата за иконите няма нищо общо с този проблем. Това те подсеща, че не си си платил за Windows-a 

активатор ти трябва и по желание: настройка на визуализацията на докчето с иконките
А иначе седмицата я използвам от първите версий и няма да се върна никога на ХР вече
А иначе седмицата я използвам от първите версий и няма да се върна никога на ХР вече
- lou
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: BMR TDI
radoslav24 написа:здравеите колеги и аз си я дръпнах тая програма ама нещо си е... ма.... със компа много не разбирам от компютри и незнам какво да правя някои ако може да ми помогне ще съм му много благодарен та значи : свалих си тая програма за иконките да са ми одгоре обаче като я инсталирах и се появи тази щуротия....
Оправено..

П.П Колкото до windows-a утре го слагам,защото гледам че има много добри отзиви от него
Последна промяна от lou на Съб 31 окт 2009 22:18, променено общо 1 път.
- lou
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: BMR TDI
jims написа:Зависи какво разбираш под добри отзивиОт Виста е определено по-добър. От няколко месеца го ползвам и тествам и съм доволен. Като изключим няколко бъга и забивания на RC и RTM версиите, всичко си е супер. На добра машина се държи горе долу като Виста. Най-големият плюс при мен е че се спря с изнасилването на харда
Вистата направо му разказваше играта...
Ами колега на Dual Core 2,4, 2GB RAM,300GB Хард.Неотдавна ми предложиха да си сложа 7-ца ама все го отлагах,та сега мисля да го направя
- radoslav24
- Автомобил: Golf 2 1.8mi
- Двигател: RP
много благодаря на колегата lou за помоща

-
- Автомобил:
- Двигател:
На мене пък нещо не ми върви видео картата дори с драйвери за Vista, иначе всичко друго си върви и си слага сам драйвери.
Изглежда интригуващ с малкото рам дето ползва, ама след 1 година ще го пробвам пак. 

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
абе излезе проблем.... counter strike 1.6 ми лаги страшно много... на соурс няма грижи, но на 1.6 не се играе
много моля за съдействие от компетентните органи 

- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
Аз на лаптопа съм със 7-ца и съм доволен, вече 4 месеца не е мръднал.Определено е по бърз и лек от Виста или ХP.До сега каквото съм пускал програма или игра е тръгвало.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”