Колеги намерил съм си табло от Голф 1 гти дали ще стане на полото и дали ще мога да оправлиавам среден разход изминати километри средна скорост.Ето и снимки за да добиете представа и ако можете да ми помогнете таблото до 220 е от голфа другото е мойто дали ще стане ???
http://picbg.net/u/22126/15752/358954.jpg Голф 1 ГТИ
Поло мк2 1.3ГТ Помогнете колеги
- vankatajawa
- Автомобил:
- Двигател:
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Re: Поло мк2 1.3ГТ Помогнете колеги
за да направиш средна скорост и тем подобни трябва не само таблото това е някаква функция там на компа глупости използвай търсачката имаше тема за MFA-то. А ако сложиш такова табло няма да ти отчита правилно км. това първо за захващането отзад някои др може да се изкаже............ ЛЮБОООООО???
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Ма тя твойта е карбуратор. Няма как да имаш исканите функции да ти се изписват на таблото. Просто нямаш компютър в колата 
Плюс това трябва да видиш какво му е предавателното число. Трябва да е еднакво с твойто и кат гледам 100% не е.
А за монтажа - не знам. На външен вид са еднакви, ама......

Плюс това трябва да видиш какво му е предавателното число. Трябва да е еднакво с твойто и кат гледам 100% не е.
А за монтажа - не знам. На външен вид са еднакви, ама......
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
захващането е същото(аз съм в същия филм също на карбуратор)но ще си купувам друго табло щото на моето му изгоря часовника и неможахме да го вържем.иначе да на карбуратор трябва да стане(един приятел си направи на джетата и тя е карбуратор)
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Всичко става,само да имаш желание,на моето поло2 е сменено с такова от пасат,не е мвф но е с разходомер и с две букси,на полото е с една букса,но с малко препряване стана,сега полото освен оригиналната си букса има и още две
ето къде съм писал за таблото ми viewtopic.php?f=5&t=163521

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”