шшшшш младежи даи направете неква организация да одим са напиваме аз досега несъм ходил но ако се саберете обещавам дасе включа хаиде некои да организира работата че гледам сичките коли със стикери вече работата сериозна
здравейте колеги нов съм във форума и с някои колеги ще се съберем сбирката е на 6 септември 19.00 в лукоил разград заповядайте да се запознаем и по бира
Колеги първо здравейте на всички,с Шуменците мислим да си организираме нещо като сбирка в Шумен,още не е уточнено датата но ако има интерес от ваша страна може да следите в Търгошките или Шуменските сбирки (темите във форума) там сигурно ще има дата и час.В неделя бяхме се събрали в Търговище на метанстанцията с Шуменци,много съжелявам че несме канили и вас, много приятна атмосфера имаше в сбирката,дано в Шумен да се видим.
ок тогава даите да се съберем аз познавам почти всички които имат и нямат регистрации тук така че ще им се обадя да се съберем но това може да стане не по рано от 20 ти защото от 6 месеца съм в германия и след 2 седмици се прибирам с нов Голф
Последна промяна от topgun1 на Нед 01 ное 2009 16:10, променено общо 1 път.