Моето зелено бижу ( Русе )

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Re: Моето зелено бижу!

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 01 ное 2009 12:48

kirilex написа:Сичко е супер но що не помислите за ниски и тесни гуми и колата долу? Поне аз си мисля че тва е най важното в 1 проект!

Колега, по-горе са написали че колата е смъкната, от това по-долу освен да стържи по курем по легналите полицай все пак в БГ ще се кара колата.

п.п Иначе колата е доста добра, остава да се сложат 4-ри калбобранчета и става Куклааа :да:

Потребителски аватар
kirilex
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kirilex » Нед 01 ное 2009 13:05

ДА точно с калобраните тунинга ще е баш ПЕРНИК РЕЙСИНГ ДРИИМ(нищо към колегите от ПК такъв е лафа), а доста коли знам който са на 4 5 см от земята и хората си карат в София без проблем!

Потребителски аватар
Muku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muku » Нед 01 ное 2009 16:24

Колега ти като чете темата чете ли я?
Собственичката на колата неведнъж каза че това ще е ежедневна кола, която трябва да изглежда добре! Няма нищо общо със другите проекти и това е най-хубавото на този! Лично на мен ми е писнало от ниски "печки" които стържат на всяка втора неравност!

Не стига че хората (Ели и екипа който работи по колата) показаха как се прави проект ами и недоволни дават акъл пфууу :beat_butt2

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Нед 01 ное 2009 18:44

kirilex написа:ДА точно с калобраните тунинга ще е баш ПЕРНИК РЕЙСИНГ ДРИИМ(нищо към колегите от ПК такъв е лафа)

Тука имаме една такава дискотека Дрийм...
Може да заповядаш по микрофона да споменеш лафа какъв е...
И между другото калобраните в Перник отдавна ги няма...
В днешно време се набляга над двигателите...и гърненцата :Mr Green Fun

Потребителски аватар
darsiman
Автомобил: VW PASSAT 1.8
Двигател: ABS 1992

Мнениеот darsiman » Нед 01 ное 2009 19:13

Нека да се насладим на един прекрасен проект до неговия край,без никви допалнителни коментари изван нея (темата де ) :обичам ви : vw fen и всичко това се прави защото сме фенове на love.vw

Последна промяна от darsiman на Нед 08 ное 2009 15:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Нед 01 ное 2009 19:43

kirilex написа:Сичко е супер но що не помислите за ниски и тесни гуми и колата долу? Поне аз си мисля че тва е най важното в 1 проект!

Абе незнам кво си мислиш ама в момента долният край на веждите отпред ( съответно ножът) е по нисък от кутия цигари КОЛКО по надолу? Ела карай със толкова ниска кола зимата както чистят улиците и всичко да е здраво после. В момента даже е ниска колата и мое лично мнение е че трябва да се вдигне малко. Иначе скоро пак ше се прави предна броня. Баш това е най-важно в един проект картера да стърже у земята. Вземи ПРОЧЕТИ цялата тема и виж какво е направено по колата и тогава давай акъл. Що ако е висока няма да е проект така ли? Какво лошо има една кола да е със нормално окачване? Навремето дядо ти все каруци със ниско окачване е карал и коня му сигурно е бил със нископрофилни подкови.

Потребителски аватар
vaso18
T.N.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaso18 » Нед 01 ное 2009 19:51

и все пак направих си труда да прочета темата и разбрах че колежката прави колата както на нея си им харесва такаче дали ще е ниска или висока си е нейна работа но в момента е супер според мен ;) :beer

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Нед 01 ное 2009 21:56

Колегата знайнай е прав. Всеки си има приоритети. Един го кефи да минава легналите полицаи на 1-ва, полусъединител и с колела завити на 50 процента от хода на кормилния механизъм, друг го кефи да паркира по тротоарите. Когато колата е евридейка е нормално да е втория тип, тъй като се предполага, че на нея се падат многото километри и постоянното каране във всякакви условия и на всякакви пътища. Във форума има доста ниски автомобили, чак им се чудя на някои колеги как ги карат (че возят и дори децата си) по тези разбити пътища mhihi . Но всеки разполага с колата си да си я прави както на него му харесва. Моето скромно мнение е, че като се вземат предвид първоначалното състояние и направеното до момента по колата удря в земята едно 95% процента от темите в раздел "Тунинг". Тунинг не е само яки джанти, ниско окачване и пърдящи ауспуси отзад.

Потребителски аватар
kirilex
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kirilex » Нед 01 ное 2009 22:12

stefan4o написа: Тунинг не е само яки джанти, ниско окачване и пърдящи ауспуси отзад.

Точно това не трябваше да го казваш! тва е цел Н1 за красивата ТУНИНГ кола сички други лампички и джунджуриики са след джанти гуми и окачване!!!!

golf3cl
Автомобил: 96 Golf 3 GT AEK
Двигател: Мощен бензинояд асматик 16V

Мнениеот golf3cl » Нед 01 ное 2009 22:18

kirilex написа:
stefan4o написа: Тунинг не е само яки джанти, ниско окачване и пърдящи ауспуси отзад.

Точно това не трябваше да го казваш! тва е цел Н1 за красивата ТУНИНГ кола сички други лампички и джунджуриики са след джанти гуми и окачване!!!!

Колега замълчи моля те mhihi

Потребителски аватар
Caleb_meat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Caleb_meat » Нед 01 ное 2009 22:31

golf3cl написа:
kirilex написа:

Колега замълчи моля те mhihi

Незнам какво да мълчи точно това са графите за хъбав тунинг:

1. Двигател
2. Джанти
3. Боя
4. Окачване

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Нед 01 ное 2009 23:49

Защо постоянно чоплите в на хората хубавите теми бре, до кога ще дразните собствениците и иницяторите на подобни творения?Вие не сте хора !!!
Завиждате ли?
Дразни те се от хубави и красиви изпълнения?
Еми хванете искарайте някой лев и си направете колата така както вие си я представяте.
....
:012:

Потребителски аватар
shirindeniz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот shirindeniz » Пон 02 ное 2009 8:28

Бай Семо написа:Защо постоянно чоплите в на хората хубавите теми бре, до кога ще дразните собствениците и иницяторите на подобни творения?Вие не сте хора !!!
Завиждате ли?
Дразни те се от хубави и красиви изпълнения?
Еми хванете искарайте някой лев и си направете колата така както вие си я представяте.
....
:012:

точно така ,градски :applause:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пон 02 ное 2009 11:40

Заключена по молба на автора.

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Пон 02 ное 2009 11:43

darsiman написа:Даскале ,даскалеее,не се засягай от коментара на колегата,но такава слава сте си изградили в Перник.Лети джанти 10 коня отгоре на голфа,спойлер още 20 кончета,ксенон още 15 кончета и голфо става еди си колко кончета mhihi ,не се обиждайте колеги от Перник ,просто такава слава ви се носи " Пернишки Голфери ",или "Пернишки тунери " ,незнам защо така ,но много отдавна го знам тоя лаф,надявам се да не се обиждате. И стига сме цапали темата на колежката, макар и аз да участвам в това :oops: ,нека да се насладим на един прекрасен проект до неговия край,без никви допалнителни коментари изван нея (темата де ) :обичам ви : vw fen и всичко това се прави защото сме фенове на love.vw

готин, ела в Перник и погледни колите.
малко да си свериш часовника.
аз многократно съм бил в Русе и съм се нагледал на "тунинги"
схващаш ли к'во искам да ти кажа?
лафовете дето ги знаеш отдавна са в миналото.

Върни се в “Оптичен тунинг”