Здравейте,
миналата седмица сменях гумите и счупих капачката, която се намира под предната лява врата. Тази, която води към мястото за крика.
Знаете ли откъде мога да си намеря друга и дали се сменя лесно или трябва да махна всичко и да го сменя?
капачка на мястото за крик
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
Re: капачка на мястото за крик
За смяната, както си я изгубил предполагам така се слага обратно
иначе за намирането... съмнявам се, че по моргите има разглобен Хайлайн, че да я вземеш от него. Иначе предполагам на снимката по-долу се води капачката (поз. 14) - Flap for jack-socket 3B0 853 917 или 3B0 853 917 А, разликата е дали е сатенено черна капачката или само черна, а цената е около 10-тина лева.

-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Те капачките са черни на всички В 5.5.Слага се много лесно нищо не се сваля.Виж при вносителите не вярвам да е повече от 15лв.Или ако имаш здрави нерви по моргите.
Благодаря за бързия отговор.
Какво е B 5.5. Модела на капачката ли?
На онази схема изглежда много сложно за поставяне. Чудя се дали ще се справя сам.

KirilGeorgiev написа:Те капачките са черни на всички В 5.5.
На онази схема изглежда много сложно за поставяне. Чудя се дали ще се справя сам.

- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
filthy написа:Благодаря за бързия отговор.![]()
B5.5 ти е модела на колата (за сверка viewtopic.php?f=6&t=38785 )
Иначе графиката която съм дал е от ЕТКА и там са дадени всички панели по колата, въпросната капачка предполагам се маха и слага на щипки. Демек щом при теб я няма само си купуваш новата и я щракваш намясто.
лошото е, че щипките бяха закрепени за нея и строших и тях.
ще ида направо в някой магазин да ги питам и да ми обяснят дали не съм направил голяма беля
Благодаря много!
ще ида направо в някой магазин да ги питам и да ми обяснят дали не съм направил голяма беля

Благодаря много!
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Колега намери си капачка разгледай я и ще разбереш че поставянето е много лесно.Аз до колкото си спомням по капачката няма щипки.В горната и част имо две стърчащи щифчета който се пъхат в две дупки на прага.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз пък не свалям това капаче при смяна на гума!
Ако намериш капачка пиши къде и колко пари , че има доста колеги със затити капачки. 

скоро проверявах за тези капачки , защото и на моята изчезнаха постепенно. Двете 36 лв само оригинални /цената с доставка/ .
Купих капачка. Струва 12 лева. Магазинът се намира на кръстовището на ул. Одрин и ул. Цар Симеон. Поръчваш и след няколко дена ти я доставят. Искат да оставиш няколко лева капаро, но ако няколко човека си поръчат може и да заредят сигурно.
Човекът се казва Росен и телефонът там е: 02/8334159, 0888634801
Капачката наистина се слага много лесно, но за съжаление се оказа, че съм строшил и дупките, в които се пъхат стърчащите неща и не мога да я използвам много, освен ако не я залепя
Успех на вас.
Човекът се казва Росен и телефонът там е: 02/8334159, 0888634801
Капачката наистина се слага много лесно, но за съжаление се оказа, че съм строшил и дупките, в които се пъхат стърчащите неща и не мога да я използвам много, освен ако не я залепя

Успех на вас.