плащане на акт 2 пъти

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
angelov1999
Автомобил:
Двигател:

плащане на акт 2 пъти

Мнениеот angelov1999 » Пет 30 окт 2009 16:32

Колеги имам едно запитване.Някой плащал ли е акт 2 пъти защото по стечение на обстоятелствата на мен ми се наложи защото когато съм го платил първият път жената в РПУ-то не го е отметнала в компютъра и преди 1 месец ме накараха да го платя пак за да мога да си взема книжката (отнеха ми я за 1 месец).Миналата седмица открих платежните нареждания с които съм платил първия път акта и днес първо ходих в КАТ с двете платежни и от там ми казаха че те не могат да направят нищо и трябва да подам молба в НАП защото парите са там вече, отидох и в НАП като там писах молби, искания(така ме упътихаслужителите) и накрая там от където трябваше да ги подам ми казаха че те нямат нищо общо с това и трябва да отида в КАТ. Та въпроса ми е има ли някой някаква представа какво да правя защото вече се чудя какво правя в тази държава.

Потребителски аватар
golfar81
Автомобил:
Двигател:

Re: плащане на акт 2 пъти

Мнениеот golfar81 » Пет 30 окт 2009 16:36

иди със господари на ефира те ще ги опраят

anton123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anton123 » Пет 30 окт 2009 17:46

колега и мен днес се помъчиха да ме прецакат по същия начин,дори ме накараха да ходя да плащам стария акт,който съм го платил,но онази рови из компа и ми вика господине имате стар акт за плащане,докато не го платите няма талон.В следващия момент се сещам,че в къщи са стария акт и глобата,която сам платил.Нося ги на тази овца и и вдигам голям скандал.Внимавайте колеги,че са и те големи мошеници.

Потребителски аватар
ivdims
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivdims » Пет 30 окт 2009 18:06

И аз един път си платих два пъти.Втората ми глоба беше за неправилен престой, а първата която вече бях платил за скорист и отивам аз да плащам за престоя и тая ми вика а предният акт и аз викам како предния платил съм го, дай вика бележка от банката апък акта беше преди година и съм я хвърлил викам и полсле на тая аве ако не съм си платил как сега ще имам талон нали не ги давате ако не си платя и като зе да бучи тая аз още повече и като стана един панаир без малко да имам и глоба за непрестойно държание едва ми се размина.Общо взето накрая си ме нацагъркаха два пъти да плащам акта за скороста който слава богу още по него време беше 20лв (преди 3 години).Така че колеги внимавайте и си пазете белешките дето сте плащали :deal че нямат наяждане тея, баси бюрократщината :banghead:

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пет 30 окт 2009 18:10

И аз имах акт от 200 лева, със съдебно решение бе намален на 100. Платих го понеже трябваше да изкарвам книжка. Всеки пък като ходих до кат ми казваха че имам неплатен акт ( веднъж 200 лева, веднъж 100 понеже в тяхната систем си седял още на 200 лева ). Аз всеки път си носех разписката от банката и съдебното решение... и тези всеки път "оправяха" нещата в тяхната система .... абе просто no comment!
Така че пазете си всички документи, разписки и хартийки!

Потребителски аватар
moimoimoi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот moimoimoi » Съб 31 окт 2009 20:19

e има и положителна страна от скапаната им система в кат-имам 2 глоби от преди 3 години който не са пристигнали изобщо в кат сливен,като нарушенията са извън сливенски регион :beer

Потребителски аватар
ligustrum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ligustrum » Пон 02 ное 2009 22:22

golfar81 написа:иди със господари на ефира те ще ги опраят

:да: се някой трябва да ги оправи...ако не ти върнат парите ,кажи да ги прехвърлят в моя акт :beer ще почерпя

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”