Колеги, за последните една - две години ми се наложи няколко пъти да ползвам пътна помощ в София и в страната. Цените на СБА и на Интерамерикан асистанс не са никак ниски, ако не си им абонат или не ползваш други отстъпки. Затова сериозно се замислям за членска карта от СБА - според сайта им срещу 35 лв. годишно ползваш пътна помощ неограничено. В Интерамерикан е 60 лв. годишно.
Ако във форума има членове на СБА моля да дадат акъл, също и всеки, който е имал такива патила.
Съвет за пътна помощ.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
На мен ми се наложи да ползвам пътна помощ преди около месец (счупих каре). Та с членската карта (от ГО ДЗИ) правят отстъпка само от изминатите км, а отделно има такса 38 или 39 лв, която включва товарене, сваляне или ако ремонтира нещо по колата (труда), но за нея не се ползва отстъпка (каквато и карта да имаш на СБА). На мен прибирането ми струва 65 лв, ако нямах картата щеше да е към 80 лв.
За Интерамерикан не знам как стоят нещата.
За Интерамерикан не знам как стоят нещата.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
В Алианц застраховката "автоасистанс", която точно това означава-пътна помощ до най-близкия сервиз, където може да се оправи колата, е 25 лв на година, важи само за извън града където живееш, ако включва и града е 35 лв. на година...аз от 5 години си я правя тая застраховка и ми и спокойно като пътувам, защото понякога ремонта е по-евтин от пътната помощ
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
Ами и аз да добавя нещо по темата
Преди една седмица ме качиха на платформа и ме закараха до сервиза на сба в стара загора, цялото удоволствие ми излезна 125 лева, ако бях член на сба нищо нямаше да платя, до 35 км тегленето е безплатно. а то си бяха точно 35 км. колата има каско към дзи и по тоя случай имаше отстъпка 35 лева или по левче на километър но само когато е натоваерена платформата, празния курс си го плащаш. Та момчето което караше платформата ми каза че ако имам акт от КАТ за ПТП услугата е безплатна понеже имам каско към ДЗИ.
Преди една седмица ме качиха на платформа и ме закараха до сервиза на сба в стара загора, цялото удоволствие ми излезна 125 лева, ако бях член на сба нищо нямаше да платя, до 35 км тегленето е безплатно. а то си бяха точно 35 км. колата има каско към дзи и по тоя случай имаше отстъпка 35 лева или по левче на километър но само когато е натоваерена платформата, празния курс си го плащаш. Та момчето което караше платформата ми каза че ако имам акт от КАТ за ПТП услугата е безплатна понеже имам каско към ДЗИ.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”