Bobi_S13 написа:абе мани! рАчни, крачни, бордюри, мордюри, тъпанари пързалящи се по улиците и от неможене удряне по наспиралите коли. еваля![]()
п.п. друго си е сезона на дините!
Bobi_S13 написа:абе мани! рАчни, крачни, бордюри, мордюри, тъпанари пързалящи се по улиците и от неможене удряне по наспиралите коли. еваля![]()
п.п. друго си е сезона на дините!
Tyan написа:Aко имаш пари взимаш виза за щатите от раз ако ще да си еднорък, еднокрак ....с татуировка ... "Осама ис май бич"
Pavcho2 написа:Ееее не става той е десен ....![]()
..............
vaskoto1 написа:дефинирай "умря".
постни копие от смъртен акт...
продавам wv БИТАЛ
XaBaTa™ написа:chefito написа:ААААААААА НЕ! Тоя път прекалихте...не стига, че по всички телевизии панират хората с нечовешки глупости ами и в любимият клуб започнаха пропаганди...
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти нещо лично го прие, а, пухи![]()
![]()
pipkov написа:здравейти колеги трянват ми кашачки за голф 4 ри тези които са в фара на мястото на халогенките който няма ако някой има нека пише на лични да се разберем нещо мерси предварително
znainainai написа:И колата е......?
Пу да го е.... счупи ми се кристалното кълбо.
chefito написа:Е б**ти задачата, б**ти поповете, бахти заколението....потресен съм.....гранд тефт ауто има по-малко смъртност![]()
chefito написа:
p.s. 2 Отиваш на вратата с кутия бомбони, да ги предразположиш и с лека завоалирана небрежност казваш, че има неприятен теч...носиш на мъжа ракийка...1 кило поне...на жената занеси някъв готин шоколад. Требе си парламентьор. Не мое да почукаш на вратата и да кажеш: Ей, цървули, тече банята. Оправяйте я да не ви е*а майките!
stelio_009 написа:На капака на резервуара са дадени тези цифри 105/70 R14, вече си взех и джанти 13'ки (за по 10лв.) и сега последно какъв размер гуми трябва да си сложа за да няма голяма разлика от препоръчаното от производителя
![]()
Благодаря ви!!!
iani_5562 написа:имам двете пимпи,
GREEN_lADY написа:евалта на колегата и на мен ми е помагал във важен момент,а иначе Саше циганин и Опел зимата не работат!![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 69 госта