Голф 2 "Dream" или моята история / нови снимки 3 стр.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Голф 2 "Dream" или моята история ;)
Личното ми мнение, че тези чисто черни брони хич не стоят добре. Направи ги по-близки до оригинала и ще стоят по-добре... според мен де. Както колега отбеляза по-горе - задната броня някак неестествено седи. Музиката принципно смята ли се за тунинг? 

- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
gangstaned написа:не ме кефи тоя искам да си намеря еи такъв
Даже цялата задница може да я реализирам
И нещо съвсем прясно оговарям с един познат и може да се сдобия с ето тия бебчета![]()
http://images19.snimka.bg/003700559.jpg
Борбет предни 16 цола 7,5 205/45 и задни 9 215/40
само че незнам как ще ги побера трябва да се раздуват калницете а съм сложил праговете така както ми е колата мисля че точно ще влязат но трябва да се втвърди окочването и да не отдава и единсвеното нещо което се сещам е тампони под прожините на амортисьора одачно ли е да го направя по този начин ?
Благодаря предварително
ако питаш мене е реализирай но без този простор(пейката)отзаде да стане по изчистено иначе успехи
-
- Автомобил:
- Двигател:
Определено ми харесват бронята и праговете все пак не сте ги виждали завършени
Стартирах силно с Pioneer GM 5100-T

Но усилвателя в последствие стана проблемен и се разделих с него идеално испъваше Pioneer W307 D4 ...
След това си взех ето тези

На кората 4 лентови елипси Pioneer захранвани от Grоund Zero-то

След това имах инцидент сцепи ми се решетката така или иначе беше правена купих си нова без емблема както и нова вежда и Angel eyes с крастачка,кристални

Стартирах силно с Pioneer GM 5100-T
Но усилвателя в последствие стана проблемен и се разделих с него идеално испъваше Pioneer W307 D4 ...
След това си взех ето тези
На кората 4 лентови елипси Pioneer захранвани от Grоund Zero-то
След това имах инцидент сцепи ми се решетката така или иначе беше правена купих си нова без емблема както и нова вежда и Angel eyes с крастачка,кристални
- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
Идилията е пълна,провисналата оригинална кора,металните протектори на говорителите ,пищялки от 2лв от левчето и провисналата тапицерия която я имат всички чавдарки от градския транспорт. Определено вървиш във правилната посока!!!

-
- Автомобил:
- Двигател:
До тук съм стигнал пищялките са от 2 лева кората и предстои подсилване кората не е оригинална тапицерията я има всяка чавдарка НО е изкючително здрава и има своите качества салона е исключително запазен благодарение на тази тапицерия и няма петънце камо скъсано 100% съм сигорен че в по-добро състояние от твоята въпреки това на салона му предстои смяна ..
Държа да кажа че всичко което съм направил с колата си е с мой пари и труд нямам богати родители за спонсори и все пак съм на 19 и сега прохождам и всичко едва сега ми предстои незнам как изглежда но се грижа за автомобила си
Държа да кажа че всичко което съм направил с колата си е с мой пари и труд нямам богати родители за спонсори и все пак съм на 19 и сега прохождам и всичко едва сега ми предстои незнам как изглежда но се грижа за автомобила си

- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
1-во,боядисай броните в средата с цвета на колата,2-0 боядисай и бед-лука с цвета на колата,3-о намери си една лайсна в долната част на решетката от джета
- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
Аз също си изкарвам парите сам пич,не ми ги дават мама и тате ,ама не съм си сложил губер у хондю да му пазя тапицерията!!!
както и да е ,нема се караме това е градивна критика. помисли за 15-ка джанта вместо да си наливаш парите във глъпости!

- stefan4o
- Контакти:
gangstaned написа:не е оригинална тапицерията я има всяка чавдарка НО е изкючително здрава и има своите качества салона е исключително запазен благодарение на тази тапицерия и няма петънце камо скъсано 100% съм сигорен че в по-добро състояние от твоята въпреки това на салона му предстои смяна ..
Колега, не че искам да се заяждам ама винаги са ми били интересни хора като теб от типа "найлонче на дистанционното" и "постелка върху тапицерията". Каква е логиката да имам запазена тапицерия, а да ползвам някакъв изкуствен нискокачествен боклук от пазара, който да пази тапицерията (за къде, или по-точно за кого да я пази?) и да ми се изпотява задника лятото от него. В смисъл човек до такава степен си "пази" нещата, че не може сам да им се наслади. Скоро видях едно сравнително ново Волво с кожен салон и сложени постелки на предните седалки. WTF???? Това го примам само в случаите, когато колата е оставена на монтьор, мияч на мивка и т.н. с цел с работните си (предполагаемо нечисти) дрехи да не оцапа дамаската.
Извинявам се за оффтопика

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами така като гледам и няма да разбереш тая тапицерия я има в чавдарките защото е качествена а как изглежда това друг въпрос тапицерията струва 56 лева цигара се гаси в нея но седалката и няма и помен винаги съм мислел за напред и евентуално ако я продами ще я дам в перфектен вид и ти като евентуален купувач ще ги изискваш тея неща по тази причина дори оригиналната кора е свалата овита в наилон и прибрана в гаража да не сабира прах а колоните ми са на друга правена
- stefan4o
- Контакти:
Кола дето струва 1000 лева, кой ще й гледа седалките? Ти ако си мърляч и с железни калъфи да си пак ще ги омажеш и скъсаш
Аз ако искам хубав салон на 20-годишна кола ще отида при тапицер, няма да търся някой като теб дето ги е пазил с калъфките 
Нищо не хейтвам, просто си казвам мнение. Моята примерно няма калъфки откакто е при мен, това не означава, че е мърлява, таванът си е чисто бял (не се пуши в колата). Само фактът, че в твоята си изпускал цигара говори колко много си пазиш кОпето.

Ставаш смешен няма смисал така да се цепиш и да хеитваш че и хората вече ти се чудят на простотията
Ако търсиш кола с хубав салон .... какъвто салона такъв тавана такова и копето такъв и двигателя мърляча си е мърляч и не подбира
Нищо не хейтвам, просто си казвам мнение. Моята примерно няма калъфки откакто е при мен, това не означава, че е мърлява, таванът си е чисто бял (не се пуши в колата). Само фактът, че в твоята си изпускал цигара говори колко много си пазиш кОпето.
Последна промяна от stefan4o на Чет 05 ное 2009 17:41, променено общо 1 път.
- georgivw
- Автомобил: vw golf 4
- Двигател: tdi
eee направо незнам всяка тема трябва да е осрана спрете се малко бе колеги покожете вие какво сте направили по колиците си и тогава серете
голямо заяждане за калъфите
колегата си оби4а колата и си я гласи ама винаги някои ще се заяде то в този форум маи ве4е стана не за помощ а за заяждане

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ставаш смешен няма смисал така да се цепиш и да хеитваш че и хората вече ти се чудят на простотията 
Ако търсиш кола с хубав салон .... какъвто салона такъв тавана такова и копето такъв и двигателя мърляча си е мърляч и не подбира

- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Така е, какво като има тапицерии.И мойта има тапицерии отгоре, ама не това е важното ,а какво е направил човека по колата си.Друго си е после да седнеш в запазен салон, друго е някакъв укъсан парцал.
- beuchat
- Автомобил: 1990 Golf 2
- Двигател: 1.6 EZ
За малко пари отгоре на тези 65 лева ще си купя салон а моя ще си го пазя.Във всеки случай ще изглежда по-добре от тапицерията.