Мнение за гуми Малоя
- Kentavar
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги има ли други желаещи да използват отстъпката за гуми Малоя?Нека да се преброиме!!!Все пак отстъпката не е малка 16%.Не става въпрос за боклуци а за гуми признати на запад.Вярно не са толкова познати тук у нас но отзивите са повече от добри за тях!!!Нека всеки желаещ или имащ интерес да постне по нещо тук.Благодаря предварително. 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Нещо доста пъти писах в тая тема ама нали трябва да сме полезни един на друг и да споделяме впечатления
Та последното такова впечатление е от днес когато най-после покарах Maloya-та на дъжд и както установих тази гума не различава сухо от мокро,няма убиване на скоростта няма аквапланинг а на по-остър завой се вижда как хвърля водата настрани като джет
Така че засега оставам мноого доволен!

- chukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ айде айде
ужасна гума
НордФрост 3 е страхотна гума
Живея в град, където снегът се задържа в голяма част от времето карал съм ис други гуми
Хайде да бъдем честни
Аз работя във една от най-големите фирми за продажба на гуми в България, Гиславед ни е конкурентна гума и имам достойнството да си го призная.
ужасна гума
НордФрост 3 е страхотна гума
Живея в град, където снегът се задържа в голяма част от времето карал съм ис други гуми
Хайде да бъдем честни
Аз работя във една от най-големите фирми за продажба на гуми в България, Гиславед ни е конкурентна гума и имам достойнството да си го призная.
- chukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Виж това е 100% вярно
но аз затова имам утвърдено мнение за избора на зимни гуми
!овек трябва много добре да преценява стила си на каране, мястото, където живее и километрите, които изминава.
Ако живееш в Пловдив е е дно ако живееш в Троян - друго
ако караш все по разринат зимен път и изминаваш по 100-200км на ден е едно, друго е да караш малко километри, но да катериш балкана.
Така че зимните гуми са доста широка тема
но аз затова имам утвърдено мнение за избора на зимни гуми
!овек трябва много добре да преценява стила си на каране, мястото, където живее и километрите, които изминава.
Ако живееш в Пловдив е е дно ако живееш в Троян - друго
ако караш все по разринат зимен път и изминаваш по 100-200км на ден е едно, друго е да караш малко километри, но да катериш балкана.
Така че зимните гуми са доста широка тема

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”