Незнам колко посочно е ,но няма задължаващ знак с указана посока за движение,след бариерата на бизнес парка.
Така бе допреди един месец
! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
- malcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
В и около бизнес парка можеш да се нагледаш на висши идиотии. Предполага се, че там работят поне средно интелигентни хора, но май не е така. Всеки си спира където иска-и вътре и извън него, а знациге са просто някъкви колци с шарени ламарини.
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
malcho написа:В и около бизнес парка можеш да се нагледаш на висши идиотии. Предполага се, че там работят поне средно интелигентни хора, но май не е така. Всеки си спира където иска-и вътре и извън него, а знациге са просто някъкви колци с шарени ламарини.
И аз съм останал със същото впечатление.
Там е ужасно.
-
theultimate
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
malcho написа:В и около бизнес парка можеш да се нагледаш на висши идиотии. Предполага се, че там работят поне средно интелигентни хора, но май не е така. Всеки си спира където иска-и вътре и извън него, а знациге са просто някъкви колци с шарени ламарини.
По-скоро там всеки има кола, дори и тези, които не могат да карат.
- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
вчера си карам аз вечерта към 23:20 между две села гледам срещу мене идва една кола ама кара на средата на платното и понеже рядко карам на дълги му светнах понеже и той караше на дълги обаче като включи късите единия фар му продължи да свети на дълги и да си кара по средата на платното
не ме притеснява че кара по средата ама с тия фарове направо ме изкарват извън равновесие и на всичкото от горе се разминахме аз крайно в ляво на МОЙТА лента а той по средата

не ме притеснява че кара по средата ама с тия фарове направо ме изкарват извън равновесие и на всичкото от горе се разминахме аз крайно в ляво на МОЙТА лента а той по средата

- hooligans
- Модератор

- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
щом не сте се ударили значи е било духчето Каспър с неговата кола

-
Black_Devil
- Автомобил:
- Двигател:
Така дойде и моят ред да се оплача какво ми се случи на 6.11.2009г.Прибарм се аз от работа и на път за вкъщи някаде към 18:50 се намирам на ул.Добротич това е улица в кв.Красна Поляна от която се излиза на булеварт Овче Купел точно до 91-во мисля че беше училището,та седя си аз в задръстването и по едно време гледам някъв с пежо 406 с регистрационна табела СА3949РА испреварва цялата колона минава през легналите полицай поне с 60 а там пресичат деца,и хоп спирачки защото в насрещното започнаха да идват коли,и стана атското задръстване,тоя идиот седя така поне 4 мин. в насрещното колите започнаха да свирят и глупакът вклучи задна и от там една мрусна газ назад с навид десен волан и
директно отнесе цялата моя лява страна на колата от там аз искачам,бях с един колега и той слиза и почваме да тичаме кум камикадзето на пежото,обаче тоя му запали гумите и влезе в няква пряка,качих се обратно в колата и са се чудя какво да правя на кат ли да званя на застрахователи... изведнъж го гледам тоя образ дето ме удари как излиза от последната пряка на ул.Добротич и се готви пак да испревари 4 коли за да излезе на Булеварда,от там с колегата тичаме към него да се расправяме,тоя като ни видя тръгна към нас за една бройка да ме отнесе и отнесе един доста сериозен шут в заден десен калник,оспя да избяга но му имам номера на колата и т.н. викнах кат и застрахователи и от петък е пуснат за издирване,щетите по мойта кола са огледало за боя +нов корпус,шофьорска врата за боя,заден калник за боя,всички лаисни от лявата страна са исподрани+лаисната на предната броня,просто нямам думи тоя ми е...мам... Моля ако някой види вапросното пежо да ми пише на лични.
директно отнесе цялата моя лява страна на колата от там аз искачам,бях с един колега и той слиза и почваме да тичаме кум камикадзето на пежото,обаче тоя му запали гумите и влезе в няква пряка,качих се обратно в колата и са се чудя какво да правя на кат ли да званя на застрахователи... изведнъж го гледам тоя образ дето ме удари как излиза от последната пряка на ул.Добротич и се готви пак да испревари 4 коли за да излезе на Булеварда,от там с колегата тичаме към него да се расправяме,тоя като ни видя тръгна към нас за една бройка да ме отнесе и отнесе един доста сериозен шут в заден десен калник,оспя да избяга но му имам номера на колата и т.н. викнах кат и застрахователи и от петък е пуснат за издирване,щетите по мойта кола са огледало за боя +нов корпус,шофьорска врата за боя,заден калник за боя,всички лаисни от лявата страна са исподрани+лаисната на предната броня,просто нямам думи тоя ми е...мам... Моля ако някой види вапросното пежо да ми пише на лични.
Последна промяна от Black_Devil на Нед 08 ное 2009 20:42, променено общо 1 път.
-
theultimate
Днес си карам по Ботевградко шосе, минавам на зелено на около 15 от 30 секунди и хоп.....някакъв мангал с каруца пресича най-нахално булеварда. Значи пресекъл е едното платно, трамвайната линия и другото на червено от поне 10-15 секунди. Надух му клаксона, доста очуден тръгна да спира. Добре че не карах бързо та успях да го заобиколя. Такива трябва да ги вкарват в затвора. Как може колоната коли в пряката да виси 10 минути на светофара, а нашия принц да си мине като първия пич...
-
myrshavija
- Автомобил:
- Двигател:
Black_Devil написа:... болеварт Овче Купел ...
Знам, че темата не е за правопис, ама как да се сдържа - това е свръхчовешко направо

Последна промяна от Varbona на Пон 09 ное 2009 13:23, променено общо 2 пъти.
Причина: Хаха- променил го е колегата - на "булеварт Овче Купел "...
Причина: Хаха- променил го е колегата - на "булеварт Овче Купел "...
-
Black_Devil
- Автомобил:
- Двигател:
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
kacarov_dupnitsa написа:единия фар му продължи да свети на дълги и да си кара по средата на платнотоне ме притеснява че кара по средата ама с тия фарове направо ме изкарват извън равновесие и на всичкото от горе се разминахме аз крайно в ляво на МОЙТА лента а той по средата
![]()
Това е някаква мистика или паранормално явление!
Той кара по-средата /демек върху осовата линия/!
Ти караш плътно до осовата линия!
И се разминавате без да се ударите

- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Колеги много случки ми се случиха последната седмица!
Не знам от коя да започна тази преди малко или от по старите
Преди няколко дни в дъждовете се прибирам от овче купел през красна поляна и там малко след жп.прелеза посока к.величков някъв идиот с баничарка мина на боя разтояние от мен като изпреварва в насрещното, малко по късно на цар симеон на моста на реката пак посока к.величков един кретен с фиат браво/а комби изкача почти целия от улица инж.иван иванов, аз съм по симеон и карам с 40км/ч яко спирачки не знам как се размина бях като джон рамбо зад волона и шумахер в едно как извъртях волана какво направих но се разминах от удар в левия му калник с моята предница а както някои знаят съвсем на скоро правих ремонт на предницата демек предницата ми е чисто нова /всичко ми беше като на лента пред очите, викам му на този сега ти ебах майката копеле мислех че съм го ударил излизам като рамбо от колата аз си тренирам и не съм много лекичък а и съм и вискок незнам как е изглеждало от страни но този се насра заключи се вътре и май беше с някакво момиче и му викам е копеленце нйедно къде гледаш ще ти еба майчицата, след като видях, че на колата ми няма нищо някак си агресята спадна, този взе да се извинява, аз живея в квартала и мои познати са ме гледали в този момент и казват, че ако са били те са щяли да се ударат и се кефат и казват ти излезна от колата като разгневен рамбо!
Днес по симеон посока з.фабрика карам си аз пак с 40к/ч и някъв кретен излиза от пряка по същия начин пак с фиат но пунто пак беше шибана ситуация но в пъти по лека от горната, спирам пред него псувам нещо и лайното вътре нещо се оглежда озърта замислясе дали да слиза викам му аз слез копеле слез спрях 5метра по надолу и го чакам, а той седи и мисли, а се е изнесъл целия на улицата и някъв му бибитна да се мръдне а той мисли, ного достраша зави си на дясно и отпраши добре, че отпраши какъв карминол го чакаше, ако знае моите хора са на 50метра по надолу а единя е доказан психопат!
След това пак на цар симеон на к.величков посока х.ботев, лентите на светофара са лява за направо и ляво, дясна лента за направо и дясно, аз съм в лявата лента и тръгвам и някъв кретен пак с пунто завива от дясната на ляво замалко да се нацепа в него /за миг си викам ооо падна ли ми, мисля си за тарикатчето преди малко/, но уви оказасе някъв чичка, който напсувах жестоко и жестикулярно!
Колеги аз ли съм карък или участниците в движението са станали тотални идиоти, такова нещо в един ден по две случки и то застрашаващи ме не ми се беше случвало досега и дави кажа не искам повече!
Съжалявам за лошия език нецензуриран, но вярвам, че и на вас да се беше случило нямаше да спестите думите!
Не знам от коя да започна тази преди малко или от по старите
Преди няколко дни в дъждовете се прибирам от овче купел през красна поляна и там малко след жп.прелеза посока к.величков някъв идиот с баничарка мина на боя разтояние от мен като изпреварва в насрещното, малко по късно на цар симеон на моста на реката пак посока к.величков един кретен с фиат браво/а комби изкача почти целия от улица инж.иван иванов, аз съм по симеон и карам с 40км/ч яко спирачки не знам как се размина бях като джон рамбо зад волона и шумахер в едно как извъртях волана какво направих но се разминах от удар в левия му калник с моята предница а както някои знаят съвсем на скоро правих ремонт на предницата демек предницата ми е чисто нова /всичко ми беше като на лента пред очите, викам му на този сега ти ебах майката копеле мислех че съм го ударил излизам като рамбо от колата аз си тренирам и не съм много лекичък а и съм и вискок незнам как е изглеждало от страни но този се насра заключи се вътре и май беше с някакво момиче и му викам е копеленце нйедно къде гледаш ще ти еба майчицата, след като видях, че на колата ми няма нищо някак си агресята спадна, този взе да се извинява, аз живея в квартала и мои познати са ме гледали в този момент и казват, че ако са били те са щяли да се ударат и се кефат и казват ти излезна от колата като разгневен рамбо!
Днес по симеон посока з.фабрика карам си аз пак с 40к/ч и някъв кретен излиза от пряка по същия начин пак с фиат но пунто пак беше шибана ситуация но в пъти по лека от горната, спирам пред него псувам нещо и лайното вътре нещо се оглежда озърта замислясе дали да слиза викам му аз слез копеле слез спрях 5метра по надолу и го чакам, а той седи и мисли, а се е изнесъл целия на улицата и някъв му бибитна да се мръдне а той мисли, ного достраша зави си на дясно и отпраши добре, че отпраши какъв карминол го чакаше, ако знае моите хора са на 50метра по надолу а единя е доказан психопат!
След това пак на цар симеон на к.величков посока х.ботев, лентите на светофара са лява за направо и ляво, дясна лента за направо и дясно, аз съм в лявата лента и тръгвам и някъв кретен пак с пунто завива от дясната на ляво замалко да се нацепа в него /за миг си викам ооо падна ли ми, мисля си за тарикатчето преди малко/, но уви оказасе някъв чичка, който напсувах жестоко и жестикулярно!
Колеги аз ли съм карък или участниците в движението са станали тотални идиоти, такова нещо в един ден по две случки и то застрашаващи ме не ми се беше случвало досега и дави кажа не искам повече!
Съжалявам за лошия език нецензуриран, но вярвам, че и на вас да се беше случило нямаше да спестите думите!
-
theultimate
doaiena написа:Колеги аз ли съм карък или участниците в движението са станали тотални идиоти
Ами май второто. ул. Симеон е чудесен пример колко смешно карат по-голямата част от българите когато пътя е малко по-тесен и обстановката е малко по-сложна. Всеки гъзарее на магистралата и обяснява как е карал с 200 с една ръка, но като трябва да се разминават коли, когато трябва да се изчакват хората с предимство при по-ограничена видимост става ето това. И мене почти всеки път по Симеон ме засича някой от преките. За мен вече стана нормално да карам в дясна лента на трилентов булевард (понеже вече в средна и лява карат тирове и рейсове) и някой да си излиза без да погледне.
- hooligans
- Модератор

- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
doaiena написа:Колеги много случки ми се случиха последната седмица!
Не знам от коя да започна тази преди малко или от по старите![]()
ти си , найстина си ти
http://vbox7.com/play:4a7e2fd7&r=emb

-
Saladin
- Автомобил:
- Двигател:
..
Последна промяна от Saladin на Вто 22 дек 2009 14:12, променено общо 2 пъти.