бензин или дизел
бензин или дизел
Здравейте.Предварително се извинявам ако не съм поставил темата на мястото и.Тъй като наскоро мисля да си закупя пасат 3 и имам нужда от съвет какъв да бъде двигателя (бензин или дизел).Все пак става въпрос за автомобил 95-96година.Долу горе някаква информация за двата типа двигатели- цени при паддръжка икономичност и тн.Особено за дизела ме интерисува състоянието като май клоня към него.
- momcho_bg
- Автомобил: Volkswagen Passat B5.5
- Двигател: 2.5
- Контакти:
Re: бензин или дизел
Здравей колега
Аз съм с пасат 1,8ми 92 г./двигател АБС, който монтират до 96-а/ Колата я купих преди 5 години и веднага и монтирах газова. Пасата върви перфектно и досега никакви проблеми с него. Харчи при умерен ход 90-100 км/ч около 7 на сто. Газовата заедно с монтажа ми излезе около 300 лв. тогава, но на по ниската цена на газта, спрямо бензина и дизела, досега хилядократно се е изплатила. Багажника на пасата е огромен и една 30-тина литрова бутилка си е в реда на нещата. Моят съвет е бензин+газ. Смятъл съм ги, няма друг аналог при който със 7 лв. на сегашните цени да минаваш 100км, да сменящ консумативи на 15000 км.и да караш е екологично чисто гориво. Късмет с покупката, слагай газова и дерзай!
Аз съм с пасат 1,8ми 92 г./двигател АБС, който монтират до 96-а/ Колата я купих преди 5 години и веднага и монтирах газова. Пасата върви перфектно и досега никакви проблеми с него. Харчи при умерен ход 90-100 км/ч около 7 на сто. Газовата заедно с монтажа ми излезе около 300 лв. тогава, но на по ниската цена на газта, спрямо бензина и дизела, досега хилядократно се е изплатила. Багажника на пасата е огромен и една 30-тина литрова бутилка си е в реда на нещата. Моят съвет е бензин+газ. Смятъл съм ги, няма друг аналог при който със 7 лв. на сегашните цени да минаваш 100км, да сменящ консумативи на 15000 км.и да караш е екологично чисто гориво. Късмет с покупката, слагай газова и дерзай!
Здравей колга,
1. Мисля че бъркаш номера на Пасата(96г вече е пасат 4)
Та аз имам ГОЛФ 4 ТДИ 116к.с. резервоара ми е 55л. от София до Сл. Бряг с по- малко от полувин резервоар и по- малко от 4часа. Сам пресметни!
УСПЕХ ДАНО СЛУЧИШ!
1. Мисля че бъркаш номера на Пасата(96г вече е пасат 4)
Та аз имам ГОЛФ 4 ТДИ 116к.с. резервоара ми е 55л. от София до Сл. Бряг с по- малко от полувин резервоар и по- малко от 4часа. Сам пресметни!
УСПЕХ ДАНО СЛУЧИШ!
- suba
- Автомобил: AUDI А6
- Двигател: APS
За дизел ако искаш добри динамични показатели и икономичност търси с двигател AFN.
За бензин 1.8 ABS.Икономочен,добри динамични характеристики и удачен за обикновенна газова.За по добра динамика и "вървеж" си търси 2.0 или 2.0 16V.Но там е хубаво да сложиш газоинжекцион.
Има доста теми във форума за твоят въпрос и ако използваш търсачката ще намериш доста отговори на въпросите си.
За бензин 1.8 ABS.Икономочен,добри динамични характеристики и удачен за обикновенна газова.За по добра динамика и "вървеж" си търси 2.0 или 2.0 16V.Но там е хубаво да сложиш газоинжекцион.
Има доста теми във форума за твоят въпрос и ако използваш търсачката ще намериш доста отговори на въпросите си.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
viewtopic.php?f=6&t=38785
факта, че не си прочел дори това, ми говори че се страхуваш от търсачката.
сприятелете се.
готови отговори хвърчат на всички посоки.
факта, че не си прочел дори това, ми говори че се страхуваш от търсачката.
сприятелете се.
готови отговори хвърчат на всички посоки.