Локални сБирки във Варна - Архив.
- marin.1982
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Варна - Локални Сбирки
Който има желание ще се запознае с всички.Не мисля,че трябва специална покана за запознанство,а и не съм чул някой да е изгонен или неприет от останалите.Всеки е добре дошъл. 

- chirenski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хмм , пак сте почнали да се драчите не е добре
Всеки е добре дошъл винаги!
Сега малко по същество, решил съм да направя стикери на клуба видях,че има доста желаещи, а от варненската част вече няма кой да се занимава с това и реших ,че аз съм човека
Стикери ще има няколко вида , а именно :

С два размера:
50см.дължина(Голям)
35см.дължина(Малък)

С два размера:
60см.дължина(Голям)
40см.дължина(Малък)
От двата вида ще има с външно или вътрешно залепване(по желание),стикерите са два цвята черен основен и сив контур, получавате ги и с транспортно фолио готови за залепване.
Цени:
Голям стикер - 3лв.
Малък стикер - 2лв.
Стикери ще нося на следващата сбирка, ако някой има желание по-рано да получи стикер,ЛС или 0896675003 - Ангел.

Сега малко по същество, решил съм да направя стикери на клуба видях,че има доста желаещи, а от варненската част вече няма кой да се занимава с това и реших ,че аз съм човека

С два размера:
50см.дължина(Голям)
35см.дължина(Малък)

С два размера:
60см.дължина(Голям)
40см.дължина(Малък)
От двата вида ще има с външно или вътрешно залепване(по желание),стикерите са два цвята черен основен и сив контур, получавате ги и с транспортно фолио готови за залепване.
Цени:
Голям стикер - 3лв.
Малък стикер - 2лв.
Стикери ще нося на следващата сбирка, ако някой има желание по-рано да получи стикер,ЛС или 0896675003 - Ангел.
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Направи, колега chirenski !
Ние вече на две сбирки носим стикери на клуба дадени ни от vasstop за Варна. ( и други материали на форума ) На миналата среща продадохме 7 стикера и парите от тях отиват за клуба (април месец също имаше доста интерес
), но щом си решил направи 
И все пак е хубаво да направиш стикери само с
, защото другият адрес на форума не се използва вече.
marin.1982, нещо не ме разбра правилно, но по-добре да говорим на живо...тук не става
Поздрави !
Ние вече на две сбирки носим стикери на клуба дадени ни от vasstop за Варна. ( и други материали на форума ) На миналата среща продадохме 7 стикера и парите от тях отиват за клуба (април месец също имаше доста интерес

И все пак е хубаво да направиш стикери само с

marin.1982, нещо не ме разбра правилно, но по-добре да говорим на живо...тук не става

Поздрави !

- Радо Пеев
- Автомобил: Vw Golf MK3
- Двигател: ABF 2.0 16v GTI
marin.1982 написа:Който има желание ще се запознае с всички.Не мисля,че трябва специална покана за запознанство,а и не съм чул някой да е изгонен или неприет от останалите.Всеки е добре дошъл.
Ааа имало е и такива случеи

- marin.1982
- Автомобил:
- Двигател:
- Insect
- Автомобил:
- Двигател:
izperkal` написа:marin.1982 написа:Ааа имало е и такива случаи
то е имало, ама оная мацка наистина беше с обувка тип "гондола"... хаха Марто (fac3`t0`fac3) тази среща няма да я забравя никога!

По въпроса със събиранките по квартали. Като цяло това е наистина много добре, гледам тук по форума, че се радва на голяма популярност във София, обаче при нас проблема е малко по голям. Събираме се по МАКС 10 коли. Ако разводним до там, да се събираме по квартали... ще стане мазало и съвсем няма да можем да се организираме...
Според мен трябва да върнем една от първите конфигурации: Всяка неделя, 15:00 на Терапията (или това новото място което не съм виждал още

или... Събота в 15:00 една среща долу на плажа, а Неделя 15:00 среща нейде из кварталите (терапия, пикадили...)
Поздрави... и ако някой се сети, да направим един скапан ЛУКОЙЛ че съм ви забравил физиономиите...

[edit] update на първото мнение в темата

- chirenski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
С риск да отнеса псувните, Insect този филм с плажа сме го гледали
Лятото няма никакъв шанс да паркираш там, а през зимния период така духа ,че на терапията ще ти са стори рай
Другото,което според мен е правилно сбирки да има всяка неделя ( ако има хора, които да идват ще идват всяка неделя ) така 1-234-35-4 идея си нямам кога има сбирка в смисъл трябва да седна и да броя коя неделя сме от месеца и примерно съм се наканил да дойда и точно в тази неделя изкача нещо и после пак се почва с броенето и то става луда работа 
По-горе написаното е мое лично мнение и не ангажирам никого с него!
Поздрави на всички

По-горе написаното е мое лично мнение и не ангажирам никого с него!

Поздрави на всички

- Радо Пеев
- Автомобил: Vw Golf MK3
- Двигател: ABF 2.0 16v GTI
Значи общо взетео еи ся стана мазало с това 1,2,4 неделя,а поне при стария ред имаше някъв начин за ореиентация през една неделя беше лесно...но и за в момента пикадили практикер долния паркинг е идеално място за зимата...... и така в крайна сметка утре ще ИМА ли сбирка ?
- snobar4eto
- Автомобил: Audi A3 8L
- Двигател: AHF+++
Доста спорове за една сбирка!!!Утре сбирка ще има ли? 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм ЗА всяка неделя и часа - 15ч. Сегашното място не е лошо, само едно не ми харесва - че не става за снимки... поне с моя евтин апарат
Много тъмно.

- fac3`t0`fac3
- Автомобил: Vw Golf ABF
- Двигател: ABF
Така за да се спре със излишния спам.
1.Помолих модератор да изчисти темата от ненужен спам
2.Аз го помолих да промени 1вия пост и да направи да са 1,2,4 неделя от месеца
3.Предложението за 15:00ч беше обмислено на сбирката предната неделя.
Доколкото аз знам предложението за Пикадили-Практикер се роди още на Терапията по-предложението на няколко колеги.Причините всички ги знаем(зима идва,ветрове,дъждове и т.н).Мисля че мястото е удобно(закрито е,завет е и т.н)
Идеята за промяната на часа също се обсъди миналата неделя.Мисля че идеята е добра за 15:00ч не защото на мен така ми харесва..а защото както повечето са забелязали..18:00вече е тъмно..а тези от Пикадили не ни обичат много..почват да се гасят лампи..и повечето си заминават..и смъсила на сбирката се губи.Мисля че 15:00ч в добре.Сега ще възникне въпроса (дали ще има каде да спрем защото е 15:00 и има доста хора в пикадили).Не е нужно да го казвам но всички знаят колко човека се събираме и едва ли това ще е проблем..Ако някой има желание да снима ала бала..Палим отиваме на Лукойла нареждаме се и да си снима
За новите членове на Варна Тийм--> Всеки е добре дошъл на сбирка..то затова е сбирка за да се запознаеш с нови хора,да попиташ нещо,да се посмеем,да разкажем на кой какво му се е случило.Хората са го казали..Има ли Желание има и начин.Никой да не се притеснява,никой не сме върнали.От една болест сме болни
Относно промяната на сбирката от 1ва и 3та неделя на 1ва,2ра,4та неделя.
Предложението е лично мое,ще обясня за тези който си мислят че е поредната прищявка.
Аз лично забравих половината физиономии..кой кога идва..кой отива когато няма сбирка..Някой въобще не идват(Insect)..затова реших да по-сгъстим малко срещите..Ако имате нещо против казвайте връщаме старото.Мисля че идеята е добра с оглед сезона,червеното вино..
Утре се пада 2 семица...Сбирката е от 15:00ч всеки е добре дошъл.
ЗА НОВИТЕ ЧЛЕНОВЕ:ГЛЕДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ НА ПЪРВАТА СТРАНИЦА!!!
Благодаря на Dobrin за указаното съдействие
Доколкото аз знам предложението за Пикадили-Практикер се роди още на Терапията по-предложението на няколко колеги.Причините всички ги знаем(зима идва,ветрове,дъждове и т.н).Мисля че мястото е удобно(закрито е,завет е и т.н)
Идеята за промяната на часа също се обсъди миналата неделя.Мисля че идеята е добра за 15:00ч не защото на мен така ми харесва..а защото както повечето са забелязали..18:00вече е тъмно..а тези от Пикадили не ни обичат много..почват да се гасят лампи..и повечето си заминават..и смъсила на сбирката се губи.Мисля че 15:00ч в добре.Сега ще възникне въпроса (дали ще има каде да спрем защото е 15:00 и има доста хора в пикадили).Не е нужно да го казвам но всички знаят колко човека се събираме и едва ли това ще е проблем..Ако някой има желание да снима ала бала..Палим отиваме на Лукойла нареждаме се и да си снима

За новите членове на Варна Тийм--> Всеки е добре дошъл на сбирка..то затова е сбирка за да се запознаеш с нови хора,да попиташ нещо,да се посмеем,да разкажем на кой какво му се е случило.Хората са го казали..Има ли Желание има и начин.Никой да не се притеснява,никой не сме върнали.От една болест сме болни

Предложението е лично мое,ще обясня за тези който си мислят че е поредната прищявка.
Аз лично забравих половината физиономии..кой кога идва..кой отива когато няма сбирка..Някой въобще не идват(Insect)..затова реших да по-сгъстим малко срещите..Ако имате нещо против казвайте връщаме старото.Мисля че идеята е добра с оглед сезона,червеното вино..

- Insect
- Автомобил:
- Двигател:
Аз подкрепям сегашната обстановка! 

- snobar4eto
- Автомобил: Audi A3 8L
- Двигател: AHF+++
Аиде престанете вече!!Утре елате и ще се разберем ако някои има претенции защото всички пишем но малко идваме(ако греша моля да бъда извинен и дано да е така). 

- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
аз съм там ама след 16 

- marin.1982
- Автомобил:
- Двигател:
Re:
fac3`t0`fac3 написа:Така за да се спре със излишния спам.
Идеята за промяната на часа също се обсъди миналата неделя.Мисля че идеята е добра за 15:00ч не защото на мен така ми харесва..а защото както повечето са забелязали..18:00вече е тъмно..а тези от Пикадили не ни обичат много..почват да се гасят лампи..и повечето си заминават..и смъсила на сбирката се губи.Мисля че 15:00ч в добре.Сега ще възникне въпроса (дали ще има каде да спрем защото е 15:00 и има доста хора в пикадили).Не е нужно да го казвам но всички знаят колко човека се събираме и едва ли това ще е проблем..Ако някой има желание да снима ала бала..Палим отиваме на Лукойла нареждаме се и да си снима![]()
Аз лично забравих половината физиономии..кой кога идва..кой отива когато няма сбирка..Някой въобще не идват(Insect)..затова реших да по-сгъстим малко срещите..Ако имате нещо против казвайте връщаме старото.Мисля че идеята е добра с оглед сезона,червеното вино..![]()