Сервиз на АСПО до басейна на ЦСКА

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Miki
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Сервиз на АСПО до басейна на ЦСКА

Мнениеот Miki » Сря 13 юни 2007 20:53

От няколко дни се разходжам из София като форсиран Москал 12-так на рали Вида. :) Та крайно време беше да посетя бокса. Последния път като ми се наложи минах до Тенекиения човек на моста от Младост към МЕИ-то - искаха ми за една заварка 15 кинта, после при арабелите на завоя на автобус 88 /от Дървеница скъм Младостите/ - пак 15 кинта, накрая отидох в Дружба-2 на Родеото при Менте комплект 33. Там висях 2 часа и някрая благоволиха да ме вземат - 10 кинта, амо втори път не стъпвам.
Днес прегледах сайта на Аспо и разбрах, че са отворили сервиз наблизо - пада се срещу Дунев, точно след бензиностанцията на Лукойл /идвайки откъм БАН/. Работят до 18 часа, изтърсих им се в 17.30, веднага ме вкараха на подемника и след 15 минути бях готов. Оказа се, че задния край на резонансното гърне се беше разцепил /него пък ми го сложиха пак в Менте комплект на Горнобански път преди около година/. Сервиза е новичък, чистичък, човека ми го завари перфектно и ми взеха 10 кинта. Аз доволен - ако има нещо по ауспуха пак съм при тях.

Потребителски аватар
Ugeorge
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Сервиз на АСПО до басейна на ЦСКА

Мнениеот Ugeorge » Чет 22 окт 2009 10:09

Вчера бях при тях и мога да кажа че се справят отлично, за цената може би е малко по-скъпо от арабеските но качеството е изключително добро. 77лв за средно гърне с труд и консумативите към него - скоби и тампони. С предишното гърне тампоните стояха леко на криво, арабите не бяха направили добре заварките, а сега след мерене и точна работа всичко си е по местата и няма да ми се наложи да сменям тампони всяка година. Много много доволен съм.

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Пон 26 окт 2009 8:17

Сервизът далеч не е нов ;)
Иначе и аз съм слагал един резонатор преди годинка, две и останах доволен ;)

Потребителски аватар
eos
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот eos » Вто 27 окт 2009 19:18

group® написа:Сервизът далеч не е нов ;)

Темата е от Юни 13, 2007 ,тогава си беше нов да ви кажа mhihi
Иначе и от мене един + за момчетата..Точни са :да:

Потребителски аватар
olele39
Автомобил: Sharan
Двигател: AUY 4motion

Мнениеот olele39 » Вто 27 окт 2009 19:47

Днес и аз ги посетих за дребен ремонт на ауспуха. Останах много доволен. :да:
Намерих им само един кусур: :Mr Green Fun не работеше автомата за кафе.

Потребителски аватар
group®
Темерут

Мнениеот group® » Сря 28 окт 2009 18:50

eos написа:
group® написа:Сервизът далеч не е нов ;)

Темата е от Юни 13, 2007 ,тогава си беше нов да ви кажа mhihi
Иначе и от мене един + за момчетата..Точни са :да:

:oops: :да:

Потребителски аватар
lozan67
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lozan67 » Съб 31 окт 2009 6:09

От монтажа и отделеното внимание съм много доволен. Гърнетата за 8 месеца не са мръднали. Цената беше най-ниската, която ми бяха предложили. Не съм доволен от гумените им тампони за 6 месеца се изпокъсаха и се наложи да ги сменя всичките. Като цяло 5 плюс. :да:

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Пон 02 ное 2009 23:50

А дали там правят тунинг проекти за гърнета ?
Понеже съм с две отделни генерации,обединени накрая в едно задно гърне,съм решил да ги изкарам като две отзад,с по едно яко задно гърне. :screwy

Потребителски аватар
group®
Темерут

Мнениеот group® » Вто 03 ное 2009 20:42

Отиди и питай!
Но приятел си прави там 'тЮнинг' генерация ;)

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Сря 04 ное 2009 13:33

Утре ще си махам катализатора там и ще споделя мнение. Въпреки че е изряен ще им го оставя тъй като ги изкупуват

el_nino
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот el_nino » Пет 06 ное 2009 21:14

Аз пък да изкажа отрицателно мнение за този сервиз ! С бившата кола от аватара преди година и малко и сменихме всичко от катализатора назад ! Преди 2 месеца колата започва да "подпръцква" - отиваме в сервиза с фактурата и гаранция от 24 месеца качват ме и какво да видиме тръбата която влиза в задното гърне тотално се е откъснала от гърнето . Пояснявам че по генерацията не е имало каквито и да било удари или външни намеси и това след година и 1 месеца каране ! Викам им аз какво е това вашето качество да се скапе за толкова малко време ? Отговора от тяхна страна беше - ама ти караш на газ , ама като караш на газ гаранцията е 12 месеца има много конденз било нормално това и некви хиляди глупости с които да ме убедят че като карам на газ гаранцията им е 12 месеца при положение че това никъде не е упоменато ! Приемчика на сервиза едно дребно момченце почна да се прави на шеф с което прекали тотално и стигнахме до управителя/ката на сервиза Качих се при нея и изчаках ред врата й . Точно след 2 минути секретарката й се качи и ми каза че ще ми оправят колата без да плащам ! След този момент всички в сервиза млъкнаха и не си отвориха устата !

Типично по български група "майсторчета" се опитаха да ми вземат 10-20 лева с едно тънко подхлъзване ! Е това най-много ме дразни в шибаната ни държава !

Какви стандарти , какво нещо покриват тия гърнета дето за година и месец цяла заварка на входа на гърнето се разпада ?

Потребителски аватар
olele39
Автомобил: Sharan
Двигател: AUY 4motion

Мнениеот olele39 » Вто 10 ное 2009 18:16

Сега остава и Р@до да ги оплюе ...

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Пет 13 ное 2009 16:25

По принцип не е кат да ми липсва адр слово, но по стечение на обстоятелсвата посетих Крафт Дружба и след това си продадох отделно катализатора.
там също при каране на газ гаранцията е 12 месеца. Напарктика е смешно тъй като казвам факти никой не е длъжен да вярва и да спори.
Старото ми Ауди беше на 17 г.
от до всичко беше със щампи VW Audi и през последните 8 години карано в БГ само на газ нищо не изгнило или изгоряло. Сега задното ми гърне се търкаля нейде из Бургаско още :)

Иван Гюров
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Иван Гюров » Пет 20 ное 2009 20:06

И аз съм вече без катализатор. Ем комплект на околовръстното,оставих им катализатора,а те ми сложиха тръба без да плащам нищо.Разменна търговия.Ако имам някакви проблеми в последствие ще ги споделя. Наздраве на всички.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”