Проблем с карбуратора
- svil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем с карбуратора
Колата е Голф2 с карбуратор 2Е2двукамерен. След като съм карал на газ известно време и обърна на бензин, след това започва да работи на три цилиндъра при първоначално запалване и когато и подам рязко газ първо забива муцуна и след това тръгва да набира. Приемам всякакви идеи. Благодаря предварително.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Като караш на газ не остава бензин в карбуратора. Превключването газ-бензин се прави в по-високи обороти. Пълни се за 1-2 секунди ако има достатъчно в резервоара. Ако не е така и работи на 3 цилиндъра значи си търсиш проблема в тоците. Щот не може 3 цилиндъра да работят а 1 не. Карбуратора поддава на сички щом е добре. 

- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Мисълта ми е 4е за тези карбуратори 4етох 4е са много добри но трябва да се сменя с нов на 100000км. защото запо4ва да става проблемен.Имах такъв преди на стария голф абсолютно същия проблем смених по4ти вси4ки сервизи и навсякъде вдигат ръце и докато не го смених с друг не стана.Наи важното пак казвам според мен(за да няма нападки от страна на колеги) е да не го изтърваш дълго време без бензин. 

- svil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем с карбуратора
madmen написа:Не разбрах това че прекъсва на бензин, отскоро ли е? В смисъл след като регулира притока на газ и свали филтъра?
Преди прекъсвала ли е колата?
Проблема е отдавна, но не съм се занимавал с него, защото я карам само на газ, но напоследък газта като ми направи и тя номер обърнах на бензин. Отначало добре, на сутринта като я запалих като тръгвах за работа отначало неможе да качи обороти и гасне, след това я понастъпах и задържах оборотите на празен ход, но на три цилиндъра. В последствие като поработи малко на по високи обороти пали и четвъртия. Правила ми го е този проблем почети винаги когато съм я карал на газ и след това обърна на бенз.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”