Сервиз в Сливен - "ТЕХ-КО"

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
ginevs
Автомобил: VW Passat B3
Двигател: AAM 1992

Сервиз в Сливен - "ТЕХ-КО"

Мнениеот ginevs » Съб 07 ное 2009 16:16

Здравейте!
Да споделя и аз впечатленията си от сервизите в Сливен. Вчера реших да постегна колата за идващата зима - ходова част и двигател. Основната ми мъка беше повече ходовата част отколкото двигателя. (нормално за БГ пътищата и археологическите разкопки :) из Сливен )След предварителан уговорка с приемчика на сервиза на следващия ден кацнах в 08.30 пред сервиза. Цените които ми казаха бяха - 25 лв. за диагностика на двигател и 15 лв. за диагностика на ходовата част, а ако при диагностиката бъдат открите неизправности и те бъдат отстранени в сервиза, то диагностиката не се включва. Та бяха точни момчетата, и достатъчно културни. Диагностиката на двигателя пропадна с оглед на това, че буксите на компа им нещо не съвпадали с моите - моите били за 2 кабела , а техния с 1 и такива работи. Минахме към диагностиката на ходовата част.При прегледа се установи че двата шарнира са за смяна + 1 маншон това по предницата. По-големите ядове брах със задницата - амортисьорите бяха заминали - нещо което си знаех и затова реших да сменя и тях. В крайна сметка за всичко посочено + труда - 335 лв/амортисьорите са MONROE - маслени/, а като време - от 09.00 - до към 14.30 включително безплатната регулировка на предницата.
За сега мнението ми от този сервиз е добро, дано да остане такова и след други посещения

Потребителски аватар
Radoslav_Radev
Автомобил:
Двигател:

Re: Сервиз в Сливен - "ТЕХ-КО"

Мнениеот Radoslav_Radev » Пон 09 ное 2009 13:04

разбире се колега. тия от ТЕХ-КО не си поплюват. все пак са представители на бая марки в автобизнеса говоря за части и консумативиб .Аз лично съм от доволен та доволен от тяхната работа тук в София----сервиз Полмо-Орландовци :drunk

iphone1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот iphone1 » Пон 09 ное 2009 15:13

А къде се намира този сервиз колега?

ginevs
Автомобил: VW Passat B3
Двигател: AAM 1992

Мнениеот ginevs » Пон 16 ное 2009 11:23

До iphone1 - Извинявам се първо за закъснелия отговор, но си бях на Варна,а там нямам интернет. Сервиза се намира като тръгнеш по "Бургаско шосе" в посока от Сливен към Бургас, след Билла, Стройко и сервиза на Ситроен. Дано съм бил полезен въпреки закъснелия отговор.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”