Здравейте!
Вчера ходих при един прехвален "мастор" от моя град уж за да ми диагностицира проблем по колата и сега съжалявам за това свое действие. Уж само диагностика прави, а по колата ми промени. Човека не използваше ВАГ-КОМ понеже неговата била по-добра. Как да е пусна там диагностики ала бала и дойде ред на климатроника. Интересно ми стана - пуснал съм на АУТО на най-ниска температура вътре с грейка да стои човек, ама "програмата" му казваше: "Компресор климат. изкл."

Общо взето повече няма да ида там, ако ще за смяна на лампичката на габарита да е. Основното, за което пиша и което ме дразни е, че по-късно през деня реших да пусна климатика да ми одуха джамовете и гледам някви фаренхайти звездни числа. Преди си беше в Целзий след диагностиката мина във Фаренхайт. Как се сменят от самия климатик, ако има такъв начин или единствено с ВАГ-КОМ може. И другото е, че стрелката ми за температурата играе както си иска нагоре надолу, а нямаше никакви записани грешки в компа. То това беше и основната причина да ида на диагностика.