Запалителна с-ма в Стара Загора - къде?

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
hornster
Автомобил:
Двигател:

Запалителна с-ма в Стара Загора - къде?

Мнениеот hornster » Пон 09 ное 2009 13:17

Здравейте, колеги
Тръгнал съм да сменям запалителната система, само че нещо не мога да си намеря сервиз в Стара Загора. Ходих при Панко (сервизът на "Парчевич" и "Христо Ботев"), той обаче каза, че не може да ми регулира чукчето и наковалнята и ми препоръча да ида при прочутия местен майстор Карагьоза. Гледам обаче, че тук един колега хич не е останал доволен от него и е ходил в сервиз "Диана" някъде в "Три чучура - юг". Писах му едно ЛС, колегата обаче последно е влизал във форума преди 3 години, тъй че едва ли ще го получи. Та някой да знае къде точно се намира този сервиз "Диана"? Или да препоръча сервиз, който да ми свърши читава работа при смяната на чукче-делко-кабели? Количката е Голф-2 86-та, 1.6, газ-бензин.

m.manev
Автомобил:
Двигател:

Re: Запалителна с-ма в Стара Загора - къде?

Мнениеот m.manev » Пон 09 ное 2009 23:15

Здрасти колега. На мястото на Дианата в момента е сервиза на "Джоване ауто". Преди там имаше автомивка и сервиз. Дианата е посока Богомилово, където е голямото кръстовище на Билла. Подминаваш пресечката на Руския пазар и втората след нея ще завиеш в ляво, продължаваш напред около 300 метра и в ляво ще видиш голямата сграда на "Джоване ауто". Пред сервиза има голям паркинг. Успех с ремонта.

hornster
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hornster » Вто 10 ное 2009 0:23

Ей, нищо чудно, че не го намирах! Благодаря много, ама щом вече е друг сервиз, май няма много смисъл да ходя там заради препоръката на колегата, доволен от "Диана"? Или хората са си същите? Ти имаш ли някакви впечатления да споделиш дали механиците там ги бива, или са пишман майстори, че съм си патил много лошо от такива и вече направо ме е страх като опра до автосервиз.
ПС. Ако ми кажеш и че си Маноил Манев, направо ще падна :)

m.manev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот m.manev » Вто 17 ное 2009 21:06

Не съм Е. Манев. Брат му съм, но както и да е :D . Нека не спамим тук. За майсторите незнам. Знам само, че са оторизиран сервиз на Опел.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”