Сега ще се изходя и аз по темата без да претендирам за изчерпателност или компетентност.

Тампоните наистина са два вида. Видно от снимката "по-стария модел" или монтирания в завода производител тампон, се осигурява аксиално в гривната посредством двата мустака, които излизат отстрани на нея. При следващия модел това става от канала в средата.
Проблема със скърцането идва от това, че на първите тампони, откъм контактната повърхност със стабилизиращата щанга, е залепено едно платно, подобно на това, от които правят текстолита. Не знам какво му е предназначението, но когато там попадне мръсотия колата започва да издава звуци като каруца.
При другия модел това го няма. Там си е чиста гума.
Как реших проблема при мен? След като безрезултатно пръсках, мазах и гресирах, в крайна сметка свалих тампоните, които са от първия модел, залепих им отвътре по една лента, изрязана от най-обикновена вътрешна автомобилна гума и получих ефекта от "оригналните" тампони. Така карам повече от година.
Като казах оригинални се сетих нещо, което щях да забравя. Съгласен съм да дам 55 кинта на оторизиран представител на марката за две гумички пресовани в Бурса и две ламаринки сгънати в Измир, само ако ми гарантира, че ще изкарат толкова, колкото са изкарали тези, които свалих от колата. Приблизително десет години.