Toyota Avensis vs Volvo s40
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Toyota Avensis vs Volvo s40
направо ме отчая бе колега,чак пък трпшлеци, мислех си че това са едни от най сериозните предложения в средния клас коли. не съм убеден че на голф 4 частите са мн по ефтини, за мерцдес, ауди, бмв да не говорим.Ако имаш предвид опел за полицейските астри влизат в съображение вече. Предлагат му ситроен ксара, не съм карала но съм против, прекалено ефтини са, надали е случайно
-
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: 1.9 TDI AFN
stefan237 написа:Малко се стряскам, като гледам колко категорично е преимуществото за авенсис, обаче аз не мога да кажа лоша дума за Волвото. Тия коли са наистина вечни и нищо не им се чупи. Брат ми кара такава вече 2 год. и нищо не и е правил освен нормалната поддръжка , разбира се. Моето мнение е , че Волвото няма грешка. А разликата в цената идва , може би от това, че наистина трудно се продават.
Някога преди години е било така ... сега определено не е. Сега си купуваш жив Форд

-
- Автомобил:
- Двигател:
Даже вече и Форд не е, нали индийци ги купиха, занапред ще са още по- зле.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
абе чак жив форд, може би не ( все още)но почнаха да се срещат по често напоследък s/v 40, може би защото са сравнително ефтини засега тука, т.е на тънка лайсна ги вземат и отгоре. щом на запад не държат цена, надали е сучайно. От друга старна май не останха коли след 97 г. които да са истински задрви, по смисъла на голф 2 примерно, абе всичко е взело да се "уфордва" нещо сякаш...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”