Колеги някой сблъсквал ли се със свалянето на тази конзола около скоростния лост,тъй като правя някой промени по интериора и за да се свали и сложи пепелника трябва да се махне тази конзола,аз го свалих някак си,но слагането ще е невъзможно без свалянето на конзолата ,напъвах натисках развих двата болта в долния и край ,но резултат никакъв...
п.с. Лятото пуснах тема за останалите от махагоновите елементи ,но едно момченце от модовете ми я заключи ,тъй като сметна ,че било много честа срещана тема,така аз нищо не намерих свързано със ситуацията и черпих инфо от други източници,но както и да е,дано не се сети пак да раздава катинари...
Сваляне на конзола около скоростен лост B5.5
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Сваляне на конзола около скоростен лост B5.5
Благодаря ти,Ники опасявах се ,че ще трябва да се разглабя всичко,но явно нямам друг вариант,аз бях погледнал темата ти ,но не бях видял пдф-а ,определено ми беше много полезен,още веднъж благодаря !
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
Кажи после дали си се справил и може някоя и друга снимка на модификациите да дадеш 

- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
предполагам ще се справя,не е кой знае каква философия ,за снимките за съжаление не искам нито на колата ми нито на модификациите тъй като достатъчно идеи ми откраднаха и ако кача снимки хептем,още повече ,че не искам да я има из свободното пространство...