Г4 1,9 ТДИ помпа дюза-мнения

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
Andonov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Г4 1,9 ТДИ помпа дюза-мнения

Мнениеот Andonov » Вто 10 ное 2009 10:39

jordanpar написа:...ФВ са едни от капризните и си искат своето.

Тук си в голяма грешка, повярвай ми.

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Вто 10 ное 2009 10:58

Карам ПД и мога да кажа че проблеми не ми е правила никакви.За 150 000км най големия разход по тази кола е слагането на чип.Само ще кажа че поради незнание или по скоро поради съветите на супер разбиращи майстори 100 000км съм я карал с масло 10w40 и последствия за сега няма.Ако си търся нова кола не бих се замислил пак да си взема ПД.Само да добавя че дюзите струват точно 236 евро и е много малко вероятно да се развалят всичките.

Потребителски аватар
greda
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот greda » Вто 10 ное 2009 14:21

KirilGeorgiev написа:Карам ПД и мога да кажа че проблеми не ми е правила никакви.За 150 000км най големия разход по тази кола е слагането на чип.Само ще кажа че поради незнание или по скоро поради съветите на супер разбиращи майстори 100 000км съм я карал с масло 10w40 и последствия за сега няма.Ако си търся нова кола не бих се замислил пак да си взема ПД.Само да добавя че дюзите струват точно 236 евро и е много малко вероятно да се развалят всичките.

Ето за това говоря.
В комбинация с мнението на Никс, че всяка кола трябва да се поддържа.
А иначе аз съм чул това, ама на девер ми на шуранайката един познат имал еди какъв проблем.... е малко несериозно.

п.п. Надявам се колега, че все пак си се сдобил с някакви впечатления и по-важното, ще си избереш подходяща кола.
Успех :beer

levski77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот levski77 » Вто 10 ное 2009 14:29

Едно голямо благодаря

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Вто 10 ное 2009 18:36

Да, крайно време е да се спре с митовете около скъпите ПД-та, е не са чак толкова скъпи. Просто ако колата няма проблем с помпите, и я карате с нафта от бензиностанция слагате по няква добавка ей така за спорта, проблеми с тях няма да имате. На това ако се казва капризна кола незнам.....

В крайна сметка случите ли на нафта с вода, изхода е с неясен край, къвто ще такъв да е дизела.

Аз имам нагледен пример, как Пасат 131к.с досега вече 3 или повече години, е каран само с най-евтината нафта от туби и безмитни бензиностанции, докато имаше колата няма никви проблеми и стойностите и са по-добри от моята която се кара само с V-power и задължително добавки и всякви други чепотии, тъй че гаранция няма.

Върни се в “Дизелови агрегати”